**KRISTIANSAND: Knuste rute, stjal fra utstillingen

00.38:** Hos Centrum sko i Henrik Wergelands gate blir en rute knust. Da innehaveren av forretningen kom til stedet var det stjålet to klokker og armbånd fra utstillingen.

**LYNGDAL: Truende eks tatt av politiet

01.30:** En 21 år gammel eks-samboer tropper opp i hybelleiligheten til en kvinne i Lyngdal, knuser et vindu, kommer med trusler og er i besittelse av en kniv. Kvinnen vil ikke anmelde mannen, som må kjøres vekk av politiet. Politiet vurderer offentlig påtale.

**GRIMSTAD: Tatt uten førerkort

01.52:** En polsk-registrert VW Transporter blir stoppet. Sjåføren har ikke førerkort og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slått bevisstløs ved Frøken Larsen

02.19:** Utenfor Frøken Larsen i Markens gate ligger en 23 år gammel kristiansander som er slått bevisstløs. Han blir tatt hånd om av politiet. Politiet har fått beskrivelse av to gjerningsmenn.

**KRISTIANSAND: 54-åring slått i hodet med blomsterpotte

02.38:** En 54 år gammel mann blir funnet blodig og forslått på trappen til en leilighet i Steinar Heyerdahls gate i Nybyen. Han tas hånd om av ambulansen. Politiet finner en 50-åring i samme hus, som mistenkes for å ha slått offeret i hodet med en blomsterpotte etter en krangel. 50-åringen blir tatt med for blodprøve før han plasseres på glattcelle.

**KRISTIANSAND: 20-åring slått ned og sparket

02.52:** Politiet får melding om en 20-åring fra Songdalen som er slått ned i Vestre Strandgate. Mannen ligger rett ut og blør kraftig. Personen skal ha blitt slått ned og sparket. Han har kutt i venstre kne og hevelse over øyet. Han vil ikke anmelde forholdet, men politiet forfølger saken og har et par mistenkte personer i saken.

**KRISTIANSAND: Truet med kniv mot halsen

03.10:** Utenfor Kick drar en 20-åring fra Kristiansand fram en kniv og kjører den opp mot halsen til en 22-åring fra Høvåg under en krangel. Offeret får en rift etter kniven. Offeret vil ikke anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Slått ned utenfor McDonalds

03.16:** En 19-åring fra Kristiansand er mistenkt for å ha slått ned en 18-åring fra Kristiansand utenfor MacDonalds.

**KRISTIANSAND: Stjal vekslepenger på Hamresanden

04.05:** Innbruddsalarmen går på Hamresanden. Det er knust et vindu inn til kontoret, der et kassaapparat er brutt opp og vekslepenger stjålet.

**MANDAL: Innbrudd i hus — stakk av med bilen

06.23:** Innbrudd i bolig i Mandal i løpet av natten. Tyvene har tatt seg inn gjennom en kjellerdør. Fra huset er det stjålet to sett bilnøkler og et stereoanlegg. Tyvene stakk også av med en sort BMW 530 med registreringsnummer PX 50437. **KRISTIANSAND: Tyver stjal bil

06.24** Tyver stjal i løpet av natta en sort VW Golf fra en adresse i Sigvart Gundersens gate på Fergefjellet. Tyvene tok seg inn i bilen ved å knuse et vindu. Bilen ble funnet igjen i Voiebyen senere på morgenkvisten. Det ble også stjålet et kamera.

**KRISTIANSAND: Verktøy stjålet fra byggeplass

08.30** Tyver har stjålet verktøy for store verdier fra en byggeplass på Gimle. Tyveriet har skjedd i tidsrommet mellom 16. mai og 18. mai

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Odderøya

09.00** Tyver har i løpet av natta brutt seg inn i en bedrift på Odderøya og stjålet kamera og videoutstyr.