Bildet viser utrykningsbilen som er skadet etter påkjørselen. Foto: Ernest Boswarva
trafikkulykke-vik.jpg Foto: Ernest Boswarva

GRIMSTAD: Det var klokken 12.10 at politiet ble varslet om en trafikkulykke i Vik-krysset på E 18 øst for Grimstad sentrum.

— Det er sjåføren i et utrykningskjøretøy som brukes til opplæring av ambulansepersonell som har vært uheldig og kjørt i en personbil foran seg i veibanen, opplyser operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

Traff autovernet

Da utrykningskjøretøyet passerte personbilen, kjørte personbilen inn i autovernet før den spratt ut og traff uttrykningsbilen bakfra.

— Uttrykningstøyet ble truffet av personbilen bakfra etter at den hadde truffet autovernet. Etter påkjøringen bakfra, havnet uttrykningstøyet i autovernet, sier operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen torsdag ettermiddag.

Store skader

Ifølge politiet er passasjeren i personbilen foran påført lettere skader i sammenstøtet. Vedkommende er brakt til lege for sjekk.

— Også sjåføren og passasjeren i øvelsesbilen har tatt veien om legevakten for sjekk. Ut fra omstendighetene ser det ut til å ha gått bra med de involverte, opplyser Vidar Neset.

trafikkulykke-vik.jpg Foto: Ernest Boswarva

Det er store skader på kjøretøyene.Klokken 12.30-meldte Fædrelandsvennens medarbeider på stedet at helsepersonell jobbet med å få en person ut av det ene kjøretøyet.

To ambulanser, en politibil og en brannbil rykket ut til skadestedet.