**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

00.30:** Flere personer ble sett snokende rundt Spar-butikken på Rundingen. Politiet rykket ut til stedet og kontrollerte personene. En av dem, en mann i midten av tyveårene, viste seg å være i besittelse av hasj.

**KRISTIANSAND: Skremte kundene

00.40:** Politiet fjernet en mann skal ha vært til sjenanse for kundene ved Esso på Bjørndalssletta.

KRISTIANSAND: Innbruddstyver truet huseier med balltre

ARENDAL: Festdeltakere berget i land av redningsskøyta

**GRIMSTAD: Tatt med tyvegods og narkotika

02.08:** En mann ble pågrepet etter å ha vært i besittelse av to stjålne sykler og litt amfetamin.

**GJERSTAD: Slåssing

02.20:** Politiet fikk flere meldinger om slåssing i Sandåkerhølen. Forholdet ble ordnet på stedet.

KRISTIANSAND: Skadet i mopedulykke

**GRIMSTAD: Fant mistet mobiltelefon

04.07:** Politiet ble oppringt av en mann som hadde mistet mobiltelefonen sin i Grimstad. Ved hjelp av et sporingsprogram klarte han å lokalisere hvor telefonen befant seg. Politiet rykket ut til området og fant telefonen.

— Det var en ordentlig dame som hadde funnet telefonen og tatt den med seg. Det var dermed en fornøyd eier som fikk telefonen sin tilbake, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Falske skilter

04.39:** En togleder hos NSB observerte personer som snoket ved noen biler på stasjonen i Vennesla. Politiet rykket ut til stedet og stoppet en bil som var påsatt falske kjennetegn. Det er uvisst om personene i bilen var de samme som ble sett på jernbanestasjonen.

LILLESAND: Prøvekjørte bil i 157 km/t

11.41: En mann fra Sandnes prøvekjørte en bil på E 18 i Lillesand. Politiet målte at 36-åringen holdt en gjennomsnittfart på 157,61 km/t i 100-sonen og dermed stoppet kjøreturen.

ÅMLI: Camp-let stjålet mens eieren ferierte

13.03: Politiet får melding om at en Camp-let Concorde er stjålet fra Åmli. Tyveriet har skjedd mens eieren har vært på ferie de siste fem-seks dagene.

KRISTIANSAND: 18-åring stjal fra Vinmonopolet

13.17: En spansktalende 18-åring stjal varer fra Vinmonopolet i Lille Markens.

KRISTIANSAND: Beboer truet hjelper på Blå Kors

13.18: En beboer på Blå Kors i Vågsbygd truer en hjelper. Den truende mannen, som er 31 år gammel og fra Kristiansand, er pågrepet og anmeldt for trusler.

KRISTIANSAND: "cash trap" i Markens

14.27: Et nytt tilfelle av såkalt "cash trap" oppdages i en minibank i Markens. Banken er informert og tiltak er iverksatt.

FROLAND: Innbrudd hos amcar- klubb

14.53: Melding om at det en gang mellom lørdag og tirsdag har vært innbrudd hos en amcar-klubb på Blakstad i Froland. Blant annet er en forsterker og PC stjålet. Politiet undersøker saken.

KRISTIANSAND: Fant kontanter på Lund

16: En ærlig mann melder fra til politiet om at han har funnet en relativt stor sum med kontanter i krysset mellom Odin- og Torsgate på Lund. Dersom noen har mistet pengene og kan oppgi den nøyaktige summen kan vedkommende kontakte politiet.

FARSUND: Mistet kontrollen på Nordsund bro

16.11: Melding om trafikkuhell på Nordsund bro. Sjåføren mistet kontroll over bilen og dro med seg spilene i rekkverket. Det er kun materielle skader, men en politipatrulje er på stedet for å undersøke hva som har skjedd.

FLEKKEFJORD: Stjal fra veske påRema 1000

17.21: En kvinne melder fra om atnoen har stjålet lommebok og iphone fra vesken hennes mens hun var på Rema 1000i Flekkefjord.

KRISTIANSAND: Handlevogn stoppettrafikken

17.59: To overstadig berusedepersoner går midt i veien med en handlevogn. Dette lager kø for bilister og politietgeleider de to hjem.

VENNESLA: Kjennetegn stjålet

17.59: To kjennetegn, RK 20807,er stjålet fra en bil i Vennesla.

ARENDAL: Flatet ut på torget

19.12: En 31 år gammel mann er såfull at han legger seg til å sove på torget i Arendal. Politiet stabler ham påbeina og setter ham på bussen hjem.

KRISTIANSAND: Nasket fra Cubus

19.16: Melding fra Cubus påVågsbygd senter om at en 25 år gammel kvinne har stjålet varer. Kvinnen snakkerikke norsk, men har norsk personnummer.

KRISTIANSAND: Tørrkoking i rekkehus.

Les egen sak her.