Fredrik Gulbrandsen solgt til Molde

Molde (NTB): Molde har sikret seg angrepspilleren Fredrik Gulbrandsen (20) fra Lillestrøm.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over seks år gammel

Det bekreftet begge eliteserieklubbene mandag. Det er ikke kjent hvor mye Molde betaler for å hente Gulbrandsen med umiddelbar virkning. Kontrakten hans med LSK ville ha løpt ut etter sesongen.

— Jeg følte jeg trengte et miljøskifte, og Molde var veldig interessert. De har et godt trenerapparat og mange fine folk. Jeg føler meg ønsket og gleder meg til å starte i klubben, sier Gulbrandsen til moldefk.no.

Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med å ha sikret seg en ettertraktet spiller som Gulbrandsen. Flere norske klubber skal ha hatt 20-åringen godt under lupen.

— Han er et av de fremste spisstalentene i Norge. Han har ekstrem fart og mye eksplosivitet. Fredrik er en kontringsspiss som er vanskelig å spille mot, forklarer Molde-treneren.

Det siste Gulbrandsen gjorde for Lillestrøm var å bli matchvinner i søndagens 1-0-seier borte mot Sarpsborg. Sportssjef Torgeir Bjarmann synes det er leit å gi slipp på spissen. - Vi har lenge forsøkt å få Fredrik Gulbrandsen på en ny kontrakt, men har ikke lykkes. Dette er ingen god dag for LSK når vi nå mister en av våre lokale gutter. Vi har satset på han over lengre tid. Vi ønsket å ha med Gulbrandsen på både kort og lang sikt. Det har vi ikke fått til, sier Bjarmann til lsk.no. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport