**FARSUND: Fyllekjøring

00.37:** Politiet fikk melding om en ung dame som skal ha fyllekjørt på Borhaug mot Farsund. Politiet rykket ut for å kikke etter bilen.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

00.42:** Politibåten stanset en båtfører i Vestre Havn som fyllekjørte. Vedkommende måtte avlegge blodprøve på legevakta.

**VENNESLA: Brann

00.45:** Brannvesenet og politiet rykket ut til en containerbrann på et industriområde. Brannen ble slukket. Årsaken til brannen er ukjent.

**LYNGDAL: Lagde bråk

01.24:** Betjeningen på 7/Eleven på Rom i Lyngdal ba om bistand etter at flere ungdommer hadde lagd bråk på stasjonen. Fem personer ble bortvist av politiet. Det kommer kanskje en anmeldelse.

**MANDAL: Slåssing

01.52:** En dørvakt i Mandal meldte om slåssing på Puben i Store Elvegate. Da politiet ankom, var partene gått fra stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

02.08:** Det ble meldt om at flere personer holdt på å bryte seg inn i en enebolig i Tjernstien på Hellemyr. Da politiet kom fram, hadde gjerningspersonene forsvunnet. Det er uklart om noe er stjålet, men forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Fyllekjøring

03.15:** En beruset mopedfører ble stanset i Ingeborgdalen i Arendal. Blodprøve ble tatt på legevakta og føreren anmeldes.

**RISØR: Ødela toalett

03.26:** To menn har delvis innrømmet at de ødela et toalett på et utested i Strandgata i natt. Innehaveren vil anmelde forholdet og kreve erstatning for toalettet. De to mennene ble satt på frifot i natt.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri

04.19:** En Daelim moped med kjennetegn PT 8519 er blitt stjålet i løpet av natta. Ifølge eieren sto mopeden parkert ved jernbanestasjonen. Tyveriet anmeldes.

AGDER: Mye feststøy I løpet av natta har Agder-politiet fått 23 meldinger om feststøy og høy musikk som har vært til sjenanse for omgivelsene. — På grunn av andre prioriterte oppdrag, har vi ikke kunnet håndtere alle disse meldingene, opplyser Agder politidistrikt.

**LYNGDAL: Fyllekjøring

09.30:** En mann (34) ble stanset i bil på Kvavik. Mannen mistenkes for fyllekjøring.

**FARSUND: Fikk foten i klem

13.05:** Les egen sak.

**LYNGDAL: Lyn startet husbrann

14.05:** Les egen sak.

**LILLESAND: Kvinne omkom etter dykkerulykke

14.21:** Les egen sak.

**ARENDAL: Til sykehus etter at bil havnet på taket

15.57:** Les egen sak.

**ARENDAL: Ikke tyveri likevel

17.11:** Politiet fikk melding om at tyver hadde stjålet diverse utstyr fra trafikkstasjonens bod på Haslestad. Vitner sier de har observert østeuropeere. Det viste seg at ingenting var stjålet likevel, det hadde bare vært noen østeuropeere som hadde lastet om gods på stedet.

**VEGÅRSHEI: Krattbrann

17.30:** Brannvesenet i Vegårshei rykket ut til en krattbrann ved Ubergsmoen, melder 110 Agder på Twitter. Klokka 18.50 melder de at brannen er slukket og at brannvesenet returnerer.

**LILLESAND: Kjørte i 145 km/t i 100-sone på E 18

18.52:** Politiet stoppet en bilist som holdt høy fart i Brattheiatunnelen. Sjåføren får førerkortet beslaglagt.

**LINDESNES: Måtte la fartssyndere slippe forbi for å ta verstingene

15.15-19.30:** 21 mistet lappen i fartskontroll på E 39. Les mer i egen sak.

**MANDAL: Mc mot bil

20.33:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: To skadet etter mulig knivstikking

22.54:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Løs hest og ponny

23.26:** Politiet er varslet om at to firbeinte har tatt seg en tur på egenhånd i Bjørnebakken nedover mot Oddernes gartneri Hageland.