GRIMSTAD: — Vi utelukker mer og mer at mannen er blitt påkjørt. Vi har snakket med mannen på sykehuset og han forklarer nå at han har pådratt seg skadene selv. Det sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Politiet trodde lenge at mannen som ble funnet skadet langs riksvei 420 på Fevik var påkjørt av en bil, som deretter skulle ha stukket fra stedet.

Mistenkte påkjørsel - En person er funnet skadet i veikanten, og ting tyder på at han er påkjørt. Han skal være påført hodeskader, opplyste politiet søndag ettermiddag.

Det var forbipasserende rytter som fant mannen liggende på en gang- og sykkelsti langs riksvei 420 ved Birketveit søndag ettermiddag. Politiet fikk melding om episoden klokken 17.20. Lettere skader Mannen ble funnet like ved innkjørselen til rideskolen på Fevik. Mannen er en 30 år gammel, og hjemmehørende i området hvor episoden fant sted.

Politiet så først alvorlig på skadeomfanget, og mannen ble kjørt til Sørlandets sykehus i Arendal i ambulanse.

Fra akuttmottaket ved sykehuset meldes det imidlertid at han kun har pådratt seg lettere skader.

Sikret spor

Politiet satt opp sperringer og gjorde tekniske undersøkelser på stedet hvor mannen ble funnet.

— Vi har en patrulje fra Grimstad og to kriminalteknikere på stedet. I tillegg blir det foretatt avhør. Vi må høre om noen har sett noe, eller eventuelt kjenner til noen bakgrunn for episoden, sa operasjonslederen til fvn.no.

Det skulle være bilspor på stedet som gjorde at politiet mistenkte en påkjørsel.