— Jon Wergeland var den beste kandidaten blant mange gode søkere. Hans faglige bakgrunn, erfaring og personlige egenskaper ble avgjørende i ansettelsen, sier Monica Nordnes, organisasjonssjef i Søgne kommune.

Wergeland er universitetslektor på Universitetet i Agder og har tidligere arbeidet som kommunalsjef oppvekst og helse i Iveland kommune.

Les også:

Spennende utfordring

— Stillingen virker som en spennende utfordring, og det var et veldig fint tidspunkt for meg å skifte jobb. Jeg avslutter for øyeblikket en doktorgrad, og gleder meg til å starte med noe nytt på nyåret, sier Wergeland.

— Jeg tror min erfaring med helseutdanning, forskning innen helse og medisin, pedagogikk og fagdidaktikk hadde mye å si for at jeg fikk stillingen. Jeg har også erfaring med læreplansystemer og vet hvordan kunnskap bør formidles for å skape kvalitet.

Starter i januar

Kommunalsjefen for oppvekst har ansvar for barnehage, skole, PPT, barnevern og kultur i Søgne kommune.

Følg Fædrelandsvennen på Facebook!

— Det første jeg vil gjøre er å bli kjent med kommunen og sektoren. Det er viktig å vite om utgangspunktet og de kvalitetene som er viktig å videreføre først, og deretter se hva som bør videreutvikles, sier Wergeland.

— Vi er godt fornøyd med at Wergeland takket ja til stillingen og ser frem til at han skal begynne hos oss i januar, sier Nordnes.