— Jeg er glad i jobben jeg har nå som personalsjef iKristiansand kommune. Men da denne stillingen dukket opp, såtrigget det meg noe veldig å få kunne være med å jobbe med barn ogunges oppvekstvilkår i Vennesla, sier Steinar Harbo tilFædrelandsvennen.

Harbo er fra Kristiansand, men har bodd iVennesla de siste 25 årene. Han tar med seg en solid bakgrunn fraskolesektoren i Kristiansand.

— Jeg har bakgrunn som lærer,hovedtillitsvalgt, rektor på Ytre Torridal skole og Slettheiaskole, nestleder ved skolekontoret i Kristiansand og nå sistpersonalsjef i kommunen, sier han.

Kan spasere

54-åringen fortellerat det var kjærligheten som fikk ham til Vennesla, og at han ergift og har tre barn. Bosted er Moseidstranda.

— Jeg er veldig gladi bygda, og det var derfor jeg søkte. Og nå kan jeg labbe til jobb,sier han fornøyd. - Og hva er de største utfordringene ioppvekstsektoren?

— Jeg må først gjøre meg kjent. Men levekår ogskolestruktur blir mye diskutert, og man er ikke veldig fornøyd medresultatene som har vært i skolen. Men jeg ser fram mot å jobbe medfagfolk for å finne gode løsninger.

Forlater

Kristin E. Robstadforlater som kjent stillingen som oppvekstsjef i Vennesla for å bliavdelingsdirektør for utdannings- og barnevernavdelingen hosFylkesmannen i Vest-Agder.