**KRISTIANSAND: Kranglet på Superspeed

00.01:** Politiet fikk melding om et beruset par som kranglet og delvis sloss på Superspeed under overfarten. En politipatrulje ble sendt til båten.

**GJERSTAD: Husbråk

00.08:** Politiet fikk melding om en høylydt krangel mellom to samboere. Krangelen gjaldt innredning av en stue. Politiet kom til stedet og fikk roet ned krangelen.

**MANDAG: Beruset mann falt i elva

00.27:** En forbipasserende så en beruset mann falle i elva. Vedkommende klarte å holde mannen oppe til en kvinne fikk varslet politiet. Politiet kom til stedet, hjalp mannen opp og kjørte ham hjem.

**SONGDALEN: Branntilløp

01.46:** Politiet fikk melding om et branntilløp i et soverom på Tverrmoen på Nodeland. Branntilløpet har slukket av seg selv. Det ble sotskader på rommet. Huset var tomt da brannen startet.

**KRISTIANSAND: Stanset bilfører med kniv

01.34:** Politiet kontrollerte en bil der bilføreren mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Det ble blant annet beslaglagt en kniv, innbruddsverktøy og brukerutstyr. To personer ble pågrepet.

**GRIMSTAD: Førerkortbeslag

03.38:** En bilfører ble stanset, mistenkt for å være påvirket av alkohol. Vedkommende var i besittelse av narkotika. Bilføreren fremstilles for blodprøve, anmeldes og ble fratatt førerkortet.

**MANDAL: Sykkelkontroll

07.50-0835:** Onsdag morgen var det en sykkelkontroll ved en skole i Mandal. 88 sykler ble kontrollert, og 47 var uten lykt.

— Lykt foreslås som julegavne nr. 1 til barn i Mandal, skriver politiets operasjonsleder Øyvind Andersen på Twitter.

**LYNGDAL: Arbeidsulykke

08.51:** En stålkonstruksjon falt på en arbeider ved Kvavik i Lyngdal. Arbeideren fikk brudd i leggen, og politiet har opprettet sak på hendelsen og varslet arbeidstilsynet.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

09.30:** En gul Yamaha moped ble stjålet iløpet av natten fra Alkeveien. Mopeden har registreringsnummer PS9171. **KRISTIANSAND: Mopedulykke

10.06:** Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Beruset i gågata

10.24:** Politiet mottok melding om en beruset person i gågata i Vennesla. Personen ble kjørt hjem av politiet.

**KRISTIANSAND: Stjal bilskilt

10.30:** En bil ble frastjålet bilskiltet i Olav Trygvassons vei mellom klokken 17 tirsdag kveld og klokken 10.30 onsdag morgen. Bilskiltet har nummeret DL51061. **EVJE: Beruset ved Nav

11.02:** Politiet får melding om en beruset person som oppholder seg ved Nav på Evje. En patrulje ordner opp på stedet.

**ARENDAL: Farlig kjøring

11.48:** Flere meldte ifra til politiet om svært farlig kjøring ved Stoa i Arendal. En bil skal blant annet ha kjørt feil vei i rundkjøringer. En politipatrulje sporet opp føreren, som viste seg å være en eldre dame. Hun fikk beslaglagt førerkortet.

**KVINESDAL: To til sykehus etter utforkjøring

15.59:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Henger mistet hjul

16.55:** En bil mistet det ene hjulet på båthengeren den trakk på Ålefjærveien ved Vollevannet. Politiet bistod med trafikkdirigering på stedet.

**ARENDAL: Innbrudd og tyveri

17.37:** Politiet mottok melding om innbrudd og tyveri fra en leilighet i Arendal. Politiet foretok åstedsundersøkelse.

**VENNESLA: Butikktyveri

19.04:** En kvinne blir pågrepet og anmeldt for butikktyveri.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for besittelse av narkotika

19.38:** To personer blir pågrepet under en rutinekontroll av en bil i Kristiansand.

— Bilen ble stoppet på grunn av dens atferd, og det ble funnet mindre mengder narkotika da bilen ble undersøkt. Fører og passasjer er innbrakt til arresten, og i slike saker er det også naturlig med utvidet blodprøve av føreren på sykehuset for å fastslå om det var kjøring i ruspåvirket tilstand, opplyser operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

22.48:** En person blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Førerkortet ble nemlig beslaglagt tirsdag, på grunn av kjøring i ruspåvirket tilstand.