GRIMSTAD: Det er VG Nett som har snakket med Stiansen om bilbrannen, som skjedde 30. desember i fjor.

— Du gjør deg jo så klart noen tanker når noe slikt skjer. Hva om jeg hadde sittet i den da det begynte å brenne? Det var et sjokk. Heldigvis ble ingen skadet. Nå håper jeg bare politiet finner ut hva som har skjedd. Mest trolig har det vært noe feil med motoren, sier venndølen til VG Nett.

Evakuerte

Den dramatiske bilbrannen førte til at en rekke beboere måtte evakueres. Brannvesenet fikk imidlertid raskt kontroll og skadene ble begrenset til bilen som tok fyr.

Jorun Stiansen og hennes samboer Egil Furre var på Hovden da bilen begynte å brenne.Stiansen forteller VG at hun ble først fikk vite om hendelsen da hennes mor ringte.

-Uforståelig

— For meg er det helt uforståelig. Selv fikk jeg beskjed av mamma som ringte og lurte på om alt var bra med meg. Jeg forsto ingenting før hun fortalte at bilen min hadde eksplodert og brent ned, sier den tidligere Idol-deltakeren til avisen.

Utrykningsleder i brannvesenet i Grimstad, Kristen Kallestad, sa til Fædrelandsvennen at bilen var i full fyr da røykdykkerne kom ned i garasjeanlegget.

— Det stod flammer opp av bilen, men de var vanskelige å se på grunn av all røyken. Det var også småeksplosjoner hele tiden, sansynligvis fra dekk og slikt på grunn av varmen, fortalte han.

Slukkejobben var imidlertid udramatisk, og over på minutter.