**FLEKKEFJORD: Trailer kjørte i stykker kjettingene

00.06:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Identitetskontroll

01.56:** En politipatrulje stanset en utlending i Tinnheibakken for kontroll, etter melding fra Uno X bensinstasjon om at mannen muligens kunne ha stjålet noe derfra. Politiet fant ikke noe tjuvgods, men de fant heller ikke ut hvem det var de hadde stoppet, ettersom han ikke kunne legitimere seg. Mannen ble innbrakt til Kristiansand politistasjon og satt i arrest i påvente av identitetskontroll.

**VENNESLA: Innbrudd på Montér

02.18:** Politiet fikk melding fra Securitas om at det hadde vært innbrudd på Montér. En politipatrulje dro til stedet, og fant en dør brutt opp. Et kassaapparat inneholdende rundt 3000 kroner var stjålet. Tyven ble imidlertid filmet av overvåkingskamera på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet.

— Jeg har fått sett noen stillbillder foreløpig, og skal få sett på selve videoen snart, sier John Tomas Homme ved Vennesla og Iveland lensmannkontor.

**FARSUND: Mann pågrepet for innbrudd

09.03:** Melding om pågående innbrudd/tyveri fra bolig på Vanse.Patruljen kommer til stedet og pågriper gjerningsmannen. Mannen er 21 år og fraFarsund. Han kjøres til arrest i Kristiansand.

**VENNESLA: Oljeoven stjålet

11.09:** Melding om at det er observerten bil med kjent registreringsnummer som stoppet ved siden av en bil m/henger påLudeflaten. Det var to personer i bilen. Enperson fra denne bilen stjal en oljeovn som sto på en biltilhenger. Det erpågrepet en mistenkt 31-åring fra Venneslai saken.