VENNESLA: – Vi hadde torsdag et oppklarende møte med kommunen, og ble blant annet lovet at snøbrøytingen av den ene kunstgressbanen skulle starte fredag, sier styreleder Nils Sverre Ingebretsen i Vindbjarts fotballgruppe.

Det var snø— og isdekkede baner på den kommunale Moseidmoen stadion som fikk idrettslaget til å gå hardt ut mot Vennesla kommune. I tillegg til at Vindbjarts 700 aktive fotballspillere ikke får trent skikkelig, har idrettslaget klaget over manglende støtte til idrettsfritidsordningen som enkelte politikere har beskrevet som en konkurrent til kommunens sfo.

Også rådmann Svein Skisland beskriver oppklaringsmøtet som konstruktivt. Han sier partene ble enige om å utarbeide en samarbeidsavtale for driften av anlegget på Moseidmoen, der det går fram hva kommunen kan bidra med av vedlikehold og idrettslaget med dugnadsinnsats.– Når det gjelder idrettsfritidsordningen så vil jeg understreke at dette tilbudet ikke på noen måte sees på som en konkurrent til kommunens sfo, men er et godt og spennende supplement til vårt tilbud, sier Svein Skisland.