— Vi får se om noen er interesserte i å leie, og averterer etter nye drivere i disse dager, sier Roy Fardal til Fædrelandsvennen.

Les også:

Det betyr at tidligere planer om å bygge om andre etasje til to leiligheter, foreløpig er lagt i skuffen.

— Trist sommer

Fardal viser rundt i de sparsomt møblerte lokalene over Joker-butikken.

Les også:

Roy Fardal vil gjerne lukke opp døren for nye drivere av Høllen Brygge Restaurant, og har foreløpig puttet leilighetsplanene i en skuff. Foto: Janne Birgitte Prestvold

Så å si alt av møbler og inventar ble solgt i forbindelse med den styrte avviklingen av driften i september 2013.— Det var forferdelig trist å gå glipp av årets lange og fine sommer, sier Fardal, som eier bygget sammen med sine to søsken og faren Arne Fardal.

Roy Fardal mener det sentralt plasserte bygget i Høllen har potensial, med de rette driverne. - I sommer kom det 100 cruisebusser hit, forteller han.

Åpent kun i helgene?

— Turistene spaserer gjennom Høllegata, og kommer til en butikk og en iskiosk. De må jo lure på hvorfor de i det hele tatt skulle ta turen ut hit, mener Fardal, som gjerne skulle sett dem fylle bordene i restauranten.

Han legger ikke skjul på at det vinterstid er vanskeligere å trekke folk, og mener det kan være fornuftig å begrense driften til helgene i de mørkeste månedene.

Les mer:

— Vi tror folk i Søgne også ønsker seg liv i lokalene. Håpet er at noen vil drive puben, og komme fram til et greit opplegg for restauranten, sier Roy Fardal.