KRISTIANSAND: — Det var et vitne som observerte at de to guttene drev med tagging i Kirkegata i Kristiansand. Han ringte politiet som rykket ut og pågrep dem, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Lauvnes, til fvn.no.

Taggingen ble meldt inn til operasjonssentralen klokken 02.39 natt til onsdag. Ifølge politiet blir begge guttene anmeldt for skadeverket.

— Det var spesielt den ene som var aktiv. Etter avhørt ble de to kjørt hjem til foreldrene sine, opplyser Lauvnes.

Begge 16-åringene er fra Kristiansand.

**SØGNE: Tatt for promillekjøring

02.41** En 34 år gammel mannlig bilist ble i natt stoppet for kontroll i Salemsveien i Søgne. Kristiansanderen ble umiddelbart mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand og ble derfor tatt med for utvidet blodprøvetakning.

**VENNESLA: Taxisjåfør frastjålet pengeveska

04.35** En taxisjåfør ringte i natt politiet etter at han var frastjålet pengeveska si. Mannen forklarte til politiet at han var innom taxisentralen i bygda et øyeblikk. Da han kom ut, var veska borte. Mannen mistenker to unge gutter for å stå bak. De to skal ha syklet fra stedet i høy hastighet da sjåføren kom ut til bilen. Ifølge politiet inneholdt pengeveska noen hundre kroner.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

To 29 år gamle menn ble i natt pågrepet og tatt med til politistasjonen i Kristiansand etter at en politipatrulje så de to kaste fra seg narkotika. Episoden skjedde i Hannevika i Kristiansand. Mennene vil bli avhørt i løpet av dagen.

**LILLESAND: Innbrudd i bil

04.56** En bileier på Ørnefjell i Lillesand bråvåknet i natt av at alarmen på bilen ble utløst. Da han kom ut for å se til kjøretøyet, hørte han en person som løp fra stedet. Vinduet på passasjersiden var knust, og det var borttatt en dvd-spiller. Ingen er tatt for ugjerningen.