Hør hele intervjuet med Olsen og hør hva de tillitsvalgte sa etter dagens møte i videoen som ligger øverst i saken.

ARENDAL: Klokka 15 i ettermiddag ble det arrangert krisemøte ved Sørlandet sykehus i Arendal. En noe stresset sykehusdirektør entret lokalet ved 15-tiden. I forkant av møtet var direktøren svært opptatt av at møtet var internt og at møtet skulle være lukket for pressen.

– Det er frustrasjon rundt siste dagers medieoppslag, spesielt oppslaget i Fevennen, som man oppfatter har skapt en uro i befolkningen basert på gamle hendelser og som man oppfatter setter kompetanse og kapasitet her i Arendal i miskreditt. Uberettiget. Og det støtter jeg dem hundre prosent på, sa sykehusdirektør Jan Roger Olsen til fvntv rett etter at møtet var avsluttet.

Et samlet pressekorps hadde okkupert korridoren utenfor møtelokalet.

Bakgrunnen for krisemøtet var Fædrelandsvennens oppslag lørdag om feilbehandling av nyfødte i Arendal. I kjølvannet av saken er det kommet en rekke andre medieoppslag.

– Hvordan synes du møtet var?

– Det har sett fra mitt ståsted vært et konstruktivt, åpent møte. Jeg ga en orientering om hvordan jeg oppfatter bakgrunnen for artiklene i media og vi diskuterte. Spørsmålet om stedlig ledelse kom opp og validiteten av Refsnes-avtalen ble diskutert.

– Spørsmålet om stedlig ledelse kom opp?

– Det er på agendaen for et utvidet ledermøte 16. og 17. juni at vi skal starte en prosess og evaluere avdelingsstruktur i Sørlandet sykehus, for den er svært ulik på de forskjellige klinikkene, sa Olsen.

Hør hele intervjuet med Olsen og hør hva de tillitsvalgte sa etter dagens møte i videoen som ligger øverst i saken.