KRISTIANSAND: – Sjøboden ble solgt litt over prisantydning. Jeg ønsker ikke å oppgi den eksakte prisen, sier eiendomsmegler Gustav J. Sædberg hos Meglerhuset Sædberg til fvn.no.

For litt over én uke siden skrev fvn.no om denne rønna av en sjøbod som sto til salgs ved Kvåsefjorden i bydelen Randesund øst for Kristiansand sentrum. Sjøboden som trenger full renovering sto til salgs for 950.000 kroner.

Ifølge eiendomsmegleren har interessen vært stor. Langt større enn han hadde sett for seg på forhånd.

– Jeg har nok hatt mellom 50 og 60 telefoner på dette objektet. De fleste som har vist interesse, er lokale folk som kunne tenkte seg å benytte tomta for å ha tilgang til sjøen. Noen ser verdien av å ha sine egne båtplasser, mens for andre er eierfølelsen en avgjørende faktor, sier Sædberg.

Han opplyser at kjøperne er fra Kristiansand, og at formålet er å ha nettopp til gang til sjøen fra egen eiendom. Sannsynligheten for at kjøperen kan utvikle eiendommen, er liten.

Tomta ligger i et bevaringsverdig område. I tillegg er det funnet en gravrøys fra bronsealderen på eiendommen. På naboeiendommen ligger det en steinalderboplass.

Svært mange interessenter hadde blitt oppmerksom på tomta gjennom fvn. nos omtale av salget. Sjøboden fikk en liggetid på Finn.no på bare litt over én uke før den ble solgt.

SOLGT: 50 - 60 interessenter kontaktet eiendomsmegleren for å forhøre seg om denne tomta og sjøboden i Kvåsefjorden. FOTO: MEGLERHUSET SÆDBERG Foto: Meglerhuset Sædberg