MANDAL: Båttyveri

09.26 En båteier meldte lørdag morgen om båttyveri fra Hisåsfeltet i Mandal. Eieren fant ikke båten igjen da han kom ned til bryggen. Det skal være snakk om en Yamarin 6110 med en 200HK Yahama-motor.

**MANDAL: Innbrudd

09.51** En husier i Mandal kommer hjem til endevendt leilighet. Innbruddstyvene har stjålet en del elektronikk, samt en gullring. Leiligheten var også nedgriset i matrester. Politiet har vært på stedet.

KRISTIANSAND: Båttyveri

10.37 En båteier kom ned til Otra lørdag morgen og båten var borte. Det var en Uttern d55 med 90HK Mercury.motor.

SØGNE: Bilinnbrudd

1040 Uvedkommende har knust en rute på en bil som sto parkert ved Romsviga i Søgne. De skal i tillegg ha stjålet stereoanlegg og en GPS.

**BYKLE: Utmattet kvinne

12.29** Politiet fikk melding fra en mann og en kvinne på fjellvandring i Bykle om at kvinnen nå var helt utmattet. De to hadde vært på fjelltur en ukes tid, men nå greide ikke den kvinnelige turisten å bevege seg stort lenger. Politiet tok derfor kontakt med Bykle fjellredningsgruppe, som lørdag ettermiddag er på vei inn til fjellvandrerne. De skal være godt utstyrt i følge politiet.

**BIRKENES: Stjålet bil

12.30** En rød Ford Mondeo skal være stjålet fra Tollnes bil på Birkeland i løpet av natten. Forholdet vil bli anmeldt mandag.

**KRISTIANSAND: Stjålet bilskilt

12.35** To bilskilter med registreringsnummer PP 93172 ble meldt stjålet.

**GRIMSTAD: Bilbrann

16.06** En bil sto i fyr ved Reddal i Grimstad. En patrulje fra politiet ble sendt til stedet.

**RISØR: Trafikkuhell

17.00:** En syklist meldte fra om en trafikkulykke som hadde skjedd ved Risør politistasjon klokka 16 i dag. Syklisten forklarte at hun hadde blitt truffet av bilen da den svingte. Hun skal ha pådratt seg skader i kne og hofte, og ville oppsøke legevakta i Arendal. Det er uklart om det blir opprettet politisak.

**SONGDALEN: Bilbrann

17.32:** En VW Caddy var ikke kjørbar etter en bilbrann ved Utsogn i Songdalen. Brannen ble slukket og brannvesenet måtte rydde oljesøl på stedet.

**VENNESLA: Fyllekjøring

17.10:** En bil ble påkjørt mens den sto parkert utenfor Rimi-butikken på Vikeland i Vennesla. Det ble observert at en kvinne i en bil hadde påført skaden. Vitner på stedet hadde notert ned kjennemerke på mistenktes bil. Politiet rykket ut og fikk tak i kvinnen. Hun ble kjørt til legevakta i Kristiansand for å avlegge blodprøve. Den mistenkte kvinnen (43) ble deretter kjørt hjem.

**LYNGDAL: Frastjålet veska

17.00:** En kvinne ble frastjålet veska si mellom reolene på Rema 1000 i Lyngdal. Mens hun var borte fra veska et øyeblikk tok noen den med seg. Kvinnen oppdaget tyveriet da hun skulle betale for varene sine. Med bistand fra butikkansatte fant kvinnen igjen veska, men da var lommebok med kort og 12–1500 kroner borte. Ingen er så langt mistenkt i saken.

**ARENDAL: Trafikkuhell

19.52:** En syklende kvinne (39) havnet i grøfta etter møte med en bil på Alveveien i Arendal. Kvinnen fikk skader i hodet, til tross for at hun brukte hjelm. Kvinnen ble kjørt til sykehuset i Arendal med ambulanse.

**MARNARDAL: Fiskere rundstjålet

20.26:** To fiskere ved Heddeland i Marnardal ble frastjålet alle sine eiendeler i kveld. En tyv hadde stjålet eiendeler, som mat og klær, ved guttenes telt. Et vitne har navngitt en lokal mann, som mistenkes for å stå bak tyveriet. En politipatrulje jobbet lørdag kveld med hendelsen.