**SØGNE: Tatt med tabletter og kniv

01.30:** En mann i slutten av 20-årene blir pågrepet i Søgne med narkotiske tabletter og en betangakniv.

**KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort

02.41:** En personbil med stor tilhenger blir stoppet av politiet. Fører tas for å kjøre uten gyldig førerkort for hengeren.

**KRISTIANSAND: Knust rute

02.49:** I Hannevika i Vågsbygd blir en bilrute knust.

**KRISTIANSAND: Beslagla narkotika

03.15:** På en for politiet kjent adresse i Kristiansand sentrum ble en person pågrepet med noe amfetamin. Person ble pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Fant tjuvgods etter innbrudd på Lumber

07.00:** Politiet får melding om innbrudd i flere bedrifter på Lumber i løpet av natten. Tirsdag morgen finner politiet en tilhenger med pc, høytalere og annet tjuvgods som tilbakeføres eierne.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Skanska

07.09:** På Dvergsnes har Skanska hatt inbrudd i en verktøy-kontainer i løpet av natten.

**GRIMSTAD: Bil havnet på taket

07.11:** I Temseveien i Grimstad kjører en bil av veien og havner på taket. Sjåføren kommer ikke alvorlig til skade og kan gå selv, men blir kjørt til sykehuset med ambulanse for undersøkelse på grunn av smerter i hoften.

**KRISTIANSAND: Stjålet scooter

07.30:** Politiet får melding om en stjålet scooter fra Lumber. Den har registreringsnummer PU 9769, er sort og av merket Daelim.

**GRIMSTAD: Prikkfri skolestart

08.15:** Politiet gjennomfører adferdskontroll i forbindelse med skolestart på Frivoll skole i Grimstad. 37 biler kontrolleres, alle kjører prikkfritt.

**SØGNE: Klippet speilet på Langenes

08.10:** En utenlandskregistrert bil blir anmeldt til politiet etter at den på Langenesveien kjørte så tett opp i bilen til anmelder, at sidespeilet ble klippet rett av. Den anmeldte bilen fortsatte videre uten å stoppe.

**KRISTIANSAND: Brøt opp husdør

09.03:** I Vardåslia i Randesund er det i løpet av natta brutt opp en dør i en privatbolig der det er stjålet en veske. Det er i tillegg stjålet en sort Opel Antara med registreringsnummer PP72034 fra stedet.

**KRISTIANSAND: Stjålet båt

10.30:** Fra Fidjekilen er det stjålet en eldre 10 fots, gul With med en Johnsen påhengsmotor. Båten har nummer CAA824. **KRISTIANSAND: Klaget på aggressive tiggere

11.57:** Politiet fikk melding om svært pågående tiggere ved rutebilstasjonen.

KRISTIANSAND: Stjålet bil

I løpet av natten har en Mercedes C180 med registreringsnummer AR 79542 blitt stjålet utenfor Bunnpris i Setesdalsveien.