MANDAL: — Én person er meldt skadet. Vedkommende er brakt til sykehus for behandling, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen til Fædrelandsvennen.

Ifølge politiet kom bilen med campingvogn kjørende i retning mot Kristiansand. I motgående kjørefelt kom det kjørende en personbil. Personbilen skal på et tidspunkt ha truffet campingvogna.

— Det kan tyde på at bilen har kommet over i motsatt kjørefelt og truffet campingvogna, opplyser innsatsleder Mona Skåra til Fædrelandsvennen.

Sjåføren i denne bilen skal ha klaget over smerter i lår og bryst etter hendelsen. Han og en passasjer ble brakt til legevakten i Mandal for sjekk etter hendelsen. I den andre bilen satt et ektepar og deres tre år gamle datter. Disse ble tatt med til Sørlandet sykehus Kristiansand.

Knust

— Campingvogna er knust og totalskadet. Det ligger små deler ut over hele kjørebanen, opplyser Klausen.

Kollisjonen skjedde i en sving om lag 200 meter øst for avkjørselen til Harkmark i Mandal onsdag ettermiddag.

Ulykken ble meldt inn til politiet klokken 14.44 onsdag ettermiddag. Både ambulanse og politiet rykket ut til ulykkesstedet.

Lange køer

Det er ifølge vitner langer køer på stedet.

— Vi kom til stedet rett etter at ulykken hadde skjedd. Da var en campingvogn helt knust, deler fra vogna lå strødd utover veien. Den ene bilen stod på tvers slik at den sperret veien, forteller et vitne til Fædrelandsvennen.

Ved 17-tiden opplyser politiet at det er bestilt redningsbil og en container til stedet for å fjerne alle delene i veibanen.