KRISTIANSAND: Beslaget ble gjort hjemme hos en 44 år gammel mann fra Kristiansand.

— Forløpet til beslaget var at en butikk i Kvadraturen ringte politiet og fortalte at en pose med noe verktøy og forskjellige varer var gjenglemt. Da politiet hentet posen, lå det tilstrekkelig med papirer i den som gjorde at vi kunne finne frem til eieren, forteller politiførstebetjent Dag Tallaksen ved Kristiansand politistasjon.

— Vi dro hjem til 44-åringen for å levere posen. Det gikk mistenkelig lang tid før han lukket opp, og da han til slutt åpnet for politiet gikk vi inn. På et bord i stua fant vi brukerutstyr, og etter hvert også relativt mye narkotika, forteller Tallaksen.

— 44-åringen har erkjent det vi mistenker ham for å ha gjort. Han erkjenner at han, til eget forbruk, i Oslo har kjøpt 900 Rivotriltabletter. Prisen i innkjøp er oppgitt til 1500 kroner for hver pakning med hundre tabletter. Tablettene selges på markedet til en pris på mellom 30 og 35 kroner. Videre har han erkjent å ha kjøpt 300 gram hasj. Beslaget vi gjorde utgjorde 265 gram. I tillegg har han erkjent å ha kjøpt 20 gram heroin. 15 gram ble beslaglagt, forteller Tallaksen.

Den siktede 44-åringen ble løslatt fra fengsel før jul, og skal begjæres varetektsfengslet på grunn av faren for gjentakelse av straffbare handlinger.