MANDAL: Klage på høy musikk

Politiet fikk flere klager på høy musikk fra en adresse i Mandal. En patrulje ble sendt ut og de fikk roet ned festen.

**ARENDAL: Drikking på offentlig sted

23.55** ble en mann tatt på fersken mens han drakk alkohol på offentlig sted. Han ble bøtelagt for dette.

**KRISTIANSAND: Narkotika og kniv

00.46** kom politiet over en mann som var i besittelse av litt narkotika og en kniv i Vestre Strandgate. Mannen ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

00.42** fikk politiet melding fra vaktene på Leopold som ba om bistand med en vanskelig gjest. Vedkommende hadde gått berserk og vaktene hadde lagt ham i håndhjern. En politipatrulje ble sendt til stedet og mannen ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

**MANDAL: Urinering på offentlig sted

00.52** påtraff en fotpatrulje en mann som urinerte på hjørnet av en Coop-butikk i Mandal. Han ble bøtelagt.

ARENDAL: Drikking på offentlig sted

En mann ble i natt tatt på fersken mens han drakk alkohol på offentlig sted. Han ble bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Støyete russ

01.01** fikk politiet flere klager på mye støy fra en rekke russebiler som oppholdt seg ved Myren Gård. En patrulje ble sendt til stedet og de fikk etter hvert kontakt med en ansvarlig som fikk dempet festen.

ARENDAL: Ruteknusing

Like rundt klokken 01.00 knuste en ung mann en rute tilhørende Gant-butikken i Arendal sentrum. I forbindelse med dette ble også innbruddsalarmen utløst. En patrulje ble sendt til stedet, men da var vedkommende borte. Politiet fikk en beskrivelse av gjerningsmannen og like før klokken to påtraff de en ung mann som passet til beskrivelsen. Mannen ble pågrepet mistenkt for forholdet.

**VENNESLA: Slagsmål

01.13** fikk politiet melding fra vaktene på Vigeland Hovedgård om slåssing. Vaktene hadde lagt en person i jern. En politipatrulje ble sendt til stedet og vedkommende ble anmeldt og så kjørt hjem.

**ARENDAL: Slåssing og narkotika

01.33** fikk politiet melding om slåssing på Castelle i Arendal. En person ble innbrakt og det ble også funnet noe narkotika på vedkommende. Han anmeldes for begge deler.

**KRISTIANSAND: Malte sol i veibanen

01.39** fikk politiet melding om at noen unge jenter hadde malt en sol i veibanen i krysset Marviksveien – Østre Ringvei. Malingen smitter over på bilene som kjører forbi stedet. En patrulje ble sendt til stedet, men da de kom frem så var ”kunstmalerne” borte.

VÅGSBYGD: Klager på russen

Politiet fikk i natt flere klager på høy musikk ved Karuss i Vågsbygd. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg at det var russen som hadde vært der. Festen ble avsluttet klokken halv tre.

FLEKKEFJORD: Promillekjøring

Politiet fikk i natt melding fra en melder som opplyste om at to fulle personer hadde vært ute å kjørt bil. En patrulje ble sendt til stedet og når de kom frem fikk de fatt i to personer som ble pågrepet med mistanke om fyllekjøring. Begge ble fremstilt for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Slåssing

02.06** fikk politiet melding om slåssing på Spot. Flere patruljer ble sendt til stedet og to personer ble tatt med inn til politistasjonen. En tredjemann ble kjørt til legevakten.

**ARENDAL: Ruteknusing

02.07** fikk politiet melding om ruteknusing på Barrique øl & vinstue i Arendal. En mann som var iført en hettegenser hadde knust en rute på stedet. Han var borte da politiet kom til stedet, men noe senere ble en mann som passet til beskrivelsen pågrepet og kjørt til arresten.

**ARENDAL: Slo til dørvakt

02.07** pågrep en politipatrulje en mann som hadde slått til en dørvakt på Castelle i Arendal. Mannen ble tatt med til arresten og anmeldes for forholdet.

**GRIMSTAD: Urinering

02.09** påtraff en politipatrulje en mann som urinerte på offentlig sted i Grimstad. Vedkommende ble bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Slått i hodet med balltre

04.00** møtte en mann opp på politistasjonen i Kristiansand og opplyste om at han ville anmelde et forhold. Han fortalte at han var blitt slått i hodet med et balltre, og at han som et resultat av dette hadde vært på legevakten og sydd seks sting. Saken vil bli etterforsket.

**ARENDAL: Nok en tissetrengt mann

02.37** påtraff en politipatrulje en mann som urinerte på offentlig sted i Arendal. Vedkommende ble anmeldt.

**ARENDAL: Slåssing

02.40** meldte en politipatrulje om slåssing på Madam Reiersen i Arendal. En person ble tatt med inn til politistasjonen.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.40** ble en person innbrakt til politistasjonen i Kristiansand etter ordensforstyrrelse på 7-eleven i Markens. I tillegg ble to kamerater av vedkommende tatt med inn. De hadde forsøkt å snakke politiet til rette, men uten hell.

**GRIMSTAD: Slått med jernrør

02.50** fikk politiet melding fra en mann som hevdet å ha blitt slått med et jernrør av en mann i rød jakke. Da politipatruljen kom til stedet skal situasjonen ha roet seg ned og det virket som om de to partene var blitt tålig godt forlikt, men det blir likevel en anmeldelse i saken.

**MANDAL: Slagsmål

03.16** fikk politiet melding om slagsmål i Mandal. En patrulje ble sendt til stedet og de fikk etter hvert kontroll på situasjonen. Ingen personer ble pågrepet, men politiet noterte seg personalia på de involverte.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

04.15** forsøkte en bilist og undra seg en kontroll, men vedkommende ble raskt stanset. Politiet fikk mistanke om kjøring i påvirket tilstand, og vedkommende ble tatt blodprøve av.

**SØGNE: Fyllekjøring

04.38** ble en bil stanset i Hølleveien. Føreren av bilen var beruset og ble fremstilt for lege. Resultatet var et beslaglagt førerkort. Det er også mistanke om narkotika.

SØGNE: Stjal påhengsmotor

10.40: En 15 hk Mercury-motor ble stjålet fra Paradfisbukta i løpet av siste tre uker.

FARSUND: Garasjeinnbrudd

10.46: I innbruddet i en garasje i Farsund kunne ikke eier se at noe var stjålet. Men det ble skader på garasjedørene.

ÅSERAL: Stjal buss-skilter

12.18: En buss parkert på Eikerapen ble frastjålet kjennemerkene. De er PL 27669. BYKLE: Krattbrann antente kjøretøy

14.30: Krattbrannen ved Berdalsu spredte seg. Snart brant det i et uregistret kjøretøy på stedet, opplyser politiet. Operasjonsleder Vidar Neset har ikke opplysninger om hva slags kjøretøy det var. Politi og brannfolk dro til stedet.

ÅMLI: Krattbrann 2

16.53: Brannvesenet meldte om en mindre gress— og krattbrann i Åmli.