KRISTIANSAND : — Det har vært en del slagsmål og bråk i natt, men ikke de helt voldsomme greiene. Det meste har blitt ordnet opp i på stedet, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen.

I alt var det 13 stykker som satt i arresten søndag morgen.

— Ytterligere to personer har vært innom arresten i løpet av natten, sier Klausen.

**KRISTIANSAND: Kranglete festdeltaker

23.20** fikk politiet melding om en kranglete festdeltaker i Elvegaten. En 36 år gammel arendalitt hadde fått litt for mye å drikke og yppet til bråk med de andre festdeltakerne. Han ble kastet ut fra festen, men nektet å gi seg. Da politiet kom til stedet forsøkte han å sparke seg inn igjen. Han ble derfor tatt med inn til arresten i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Kranglet med alt og alle

00.06** fikk politiet melding om at en skallet mann gikk rundt i sentrum av Grimstad og kranglet med alt og alle. En politipatrulje fant frem til mannen, som til slutt ble bortvist fra byen. Det er mulig det kommer en anmeldelse på mannen i ettertid.

**RISØR: Amfetamin, kniv og luftpistol

00.46** stoppet politiet i Risør to menn på 37 og 18 år som var i besittelse av amfetamin, kniv og luftpistol. De to ble derfor kjørt til arresten i Arendal.

**GRIMSTAD: Slo hodet

01.25** fikk politiet melding om tumulter ved Juskestredet i Grimstad. En 26 år gammel mann ramlet bakover og slo hodet i en trapp. Siden det var et uhell tok ambulansen over oppdraget.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvakt

01.30** fikk politiet melding om at en 20 år gammel mann fra Arendal hadde slått til en dørvakt på Leopold. Mannen ble pågrepet og plassert i arresten.

**SØGNE: Skadeverk på bil

01.40** fikk politiet melding om at noen hadde utført skadeverk på en bil som stod parkert på utsiden av Høllen brygge. Sidespeila på bilen var blitt revet av, og noen hadde også forsøkt å brekke av skiltene. Eier av bilen vil levere en anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Angrep vekter på McDonalds

01.45** fikk politiet melding om at en vekter var blitt angrepet på McDonalds i Kristiansand. Gjerningsmannen hadde stukket fra stedet, men politiet har en navngitt mistenkt i saken. Vedkommende er foreløpig ikke blitt pågrepet.

MANDAL: Tissetrengt lyngdøl

En 25 år gammel mann fra Lyngdal ble i natt anmeldt for urinering på offentlig sted etter at han ikke klarte å holde seg da han var ute og spankulerte i Store Elvegate i Mandal.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.35** ble en 36 år gammel mann fra Kristiansand innbrakt for ordensforstyrrelse etter å ha laget bråk på 7-eleven i Markens.

**SONGDALEN: Innbrudd i dyrebutikk

09.15** Det har vært innbrudd i dyrebutikken på Brennåsen senter. Det er ikke klart hva som er stjålet.

**SONGDALEN: Innbrudd

11.49** Det har vært innbrudd på XL-bygg på Hortemo. Politiet var klokken 12.20 på stedet.

**KRISTIANSAND: Fyrte opp ledninger på bål (se bilde øverst i artikkelen)

12.00** Brannvesenet ble varslet om at det kom mye sort røyk fra Kongsgårdbukta. De rykket ut og det viste seg at det var noen som hadde laget et bål av ledninger. Personene fikk beskjed om å slukke bålet.

LILLESAND: Tyveri på Skottevig

**ARENDAL: Svaner satt fast

15.23** Politiet ble varslet om at svaner satt fast i isen i Dyvika. Politiet forsøker å varsle Viltnemnda om saken.