**KRISTIANSAND: Skadeverk på båt

10.44** Politiet fikk melding om innbrudd i en stor seilbåt i Marvika båthavn. Redningsflåten om bord i båten var brutt opp, og det var gjort skadeverk for rundt 50 000 kroner. Politiet har ikke oversikt over om noe er stjålet. Det er ingen spor i saken, men den etterforskes videre.

**SONGDALEN: Registreringsskilt stjålet

11.01** Politiet fikk melding om et tyveri av kjennemerket til en bil som stod ved Varebilspesialisten ved Brennåsen senter. Politiet etterlyser nå registreringsskiltet PX44839. **MANDAL: Ruset sjåfør

11.51** Politiet får melding om en sjåfør som stoppet bilen i innringers oppkjørsel i Lindevegen i Mandal, og virket ruset. Politipatruljen fant bilen ved Ica på Ime. Den 19-årige mannen testet positivt på amfetamin, og ble tatt med til legevakten for en utvidet prøve. Det blir opprettet sak mot mannen for kjøring i ruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

12.08** En stillestående bil ble påkjørt bakfra av en polsk statsborger på Saltrød. Han greide ikke å stoppe for den stillestående bilen. Den påkjørte klagde over nakkesmerter. Førerkortet blir trolig beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra butikk

13.24** To gutter stjal 6-7000 kroner fra kassaapparatet i en butikk i Dronningens gate i Kristiansand. Guttene hadde norsk utseende. Det oppstod et lite basketak på stedet da eieren forsøkte å stoppe dem. Politiet fant ikke guttene. Det er visse spor å gå etter, og saken blir etterforsket som en tyverisak.

**KRISTIANSAND: Ruset kvinne på legevakten

14.51** Legevakten hadde inne en ruset kvinne som ikke kunne redegjøre for seg. Det var ikke noe behandlingstilbud til henne der, men politiet kunne ikke ta henne med. Det endte med at hun ble værende hos legevakten.

**TVEDESTRAND: Råkjøring og førerkortbeslag

15.02** En sivil utrykningspatrulje på riksveg 415 målte farten på en bil over fire kilometer. Den 19 år gamle sjåføren fra distriktet holdt 106 km/t i 70-sonen, noe som førte til førerkortbeslag.

**SONGDALEN: Trafikkulykke

16.30** To biler var involvert i en møteulykke ved Nodelandsveien i Songdalen. Den ene bilen kom over i motgående kjørefelt og traff en bil i siden. Den kvinnelige føreren på 22 år ble sendt til sykehus for sjekk og fikk beslaglagt førerkortet. Mannen i 40-årene som førte den andre bilen ble fraktet til legevakten for sjekk.

ARENDAL: Båt gikk på grunn

17.44 Politiet får melding om en båt som var gått på grunn på Frisøya ved Eydehavn i Arendal. En redningsskøyte hjalp båten løs, også kystvakten var på stedet. Politiet har ingen mistanke om rus, men venter på tilbakemelding.

**KRISTIANSAND: Båt på grunn 2

19.10:** Politiet får melding om en båt som skulle ha gått på grunn ved Oksøy fyr. Det skulle angivelig være fem personer skulle være om bord, og en mann skulle være skadet med brukket arm. Redningsskøyten og luftambulansen er i gang med leteaksjon, men har ikke funnet noe.

**KRISTIANSAND: Nektet å gjøre opp for seg

20.44:** En restaurant i Kristiansand sentrum fikk problemer med to gjester som kranglet og ikke ville gjøre opp for seg. Det viste seg at det var to personer som tidligere hadde vært på et annet utested og ikke betalt etterpå. De ble gjenkjent og lovet å gjøre opp for seg. Dersom de ikke gjør det, vil personene bli anmeldt for bedrageri.

**ARENDAL: Ruset sjåfør

20.49:** Politiet stoppet en bil i Lykkensborgveien i Arendal. Føreren på 57 år hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke om at han var ruset. Mannen fra Arendal ble tatt med på legevakten for å testes.

**KRISTIANSAND: Båt enda ikke funnet

21.23:** Det letes fortsatt etter båten som skulle ha gått på grunn ved Oksøy fyr. Et Sea King-helikopter er på vei fra Sola. Det er ikke funnet noe spor etter verken, båt, personer eller vrakrester. Søket vil fortsette utover kvelden.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil sett i Oslo

23.00:** En bil med registreringsnummer RH57137 ble meldt stjålet fra Østerveien. Eierne fant ut at den var stjålet da de fikk en telefon fra en bensinstasjon i Oslo. Bilen ble observert da en ukjent fører fylte bensin uten å betale.

**FARSUND: Mulig innbrudd

23.20:** Politiet fikk melding om et mulig innbrudd i hus i Farsund, og er på vei dit for å undersøke nærmere.