KRISTIANSAND: En 42 år gammel Søgne-kvinne er satt under tiltale for legemsfornærmelse og diverse trusler. I en tekstmelding til en av de fornærmede, en yngre mann, truet hun med å sende Hells Angels etter ham.

— Jeg kjenner sjefen i Hells Angels Amsterdam, og mange tøffinger som gladelig banker deg opp, skal det blant annet ha stått i meldingen. SMS-en ble sendt i september i fjor.

I oktober, også dette i 2009, oppsøkte 42-åringen en annen Søgne-kvinne for å skjelle henne ut.

— Hun kom med en rekke ukvemsord og forsøkte å spytte på kvinnen, heter det i tiltalebeslutningen fra Statsadvokatene i Agder.

Den plagsomme oppførselen fortsatte også neste måned. Da skal tiltalte ha gått til angrep på samme kvinnen som hun tidligere hadde truet. Den fornærmede kvinnen skal ha blitt dyttet, slik at hun falt i bakken. Søgne-kvinnen skal deretter ha tatt tak i håret hennes.

Alle episodene skal etter det fvn.no kjenner til være relatert til 42-åringens boforhold. Huseieren har i lengre tid forsøkt å få kvinnen ut av leiligheten, som følge av brudd på husreglene.

Den 42 år gamle dama gav seg ikke etter de to episodene. I februar i år skal hun ha kommet med trusler mot mannen hun truet med bank i september i fjor. Hun lovet, i følge tiltalen, at hun skulle få noen til å skyte og drepe mannen og hans kvinnelige bekjentskap. Deretter skal hun ha slått mannen i ansiktet, og sparket ham i beinet.

— Det har vært et helvete. Jeg ble sykemeldt en måned. Det har vært drapstrusler og truende sms-er, sier en av de fornærmede i saken til fvn.no.