**SIRDAL/VALLE: Glatte veier

01.00:** Politiet får meldinger om glatt veibane og vanskelige kjøreforhold på Suleskarvegen mellom Suleskar i Sirdal og Brokke i Valle. Det var flere trailere som måtte legge på kjettinger før de kunne kjøre over fjellet. Også på Hovden meldes det om vanskelige kjøreforhold.

GRIMSTAD: Fant narko

En patrulje kontrollerer en bil hvor fører virker mistenkelig. Det blir funnet mindre mengder hasj på den kvinnelige føreren og på adressen som hun kjørte fra finner politiet 65 gram amfetamin. En mann (30) blir pågrepet og satt i arrest.

**KRISTIANSAND: Vold

05.05:** Politiet får en melding fra en taxi ved Statoil Elvegata om at en person skal ha blitt utsatt for vold. Det viser seg når politiet kommer til stedet at en person skal ha blitt slått ned i en leilighet i området. Det er ikke snakk om store skader, men politiet venter en eventuell anmeldelse.

ARENDAL: Innbrudd

08.36: En iphone og en pc er meldt stjålet etter et innbrudd hos KPMG i Iuellsklev. Tyvene skal ha tatt seg inn i underetasjen.

KRISTIANSAND: Stjålet moped

08.59: En moped med registreringsnummer PV 1534 er meldt stjålet fra Flekkerøy.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

08.57:** En 28 år gammel mann ble pågrepet etter å ha vært i besittelse av amfetamin og noen tabletter. 28-åringen ble stoppet av politiet etter at han angivelig skal ha gått rundt og banket på dører i Kongens gate.

ARENDAL:

12.39: Tre personer, to menn og en kvinne, skal ha stjålet en del varer fra Rema 1000 på Stoa. Tyvene kjørte fra stedet i en liten, sort bil. Ifølge vitner kunne den likne på en Volkswagen Golf og den skal ha hatt utenlandske skilter.