KRISTIANSAND: Stjålet bil

01.38: En Peugot 106 ble meldt stjålet fra en parkeringsplass på Grim.

KRISTIANSAND: Nattarbeid

02.05: Mottok politiet en klage om nattarbeid på Augland. Det viste seg at det var NCC som drev og kappet noe asfalt, men arbeidet var avsluttet da politiet kom til stedet.

LILLESAND: Mistet førerkortet

02.42: En 18-åring ble fratatt førerkortet etter å ha stukket av fra politiet. Mannen ble anmeldt for å ha kjørt for fort, samt for ikke å ha stoppet for politiet.

KRISTIANSAND: Bortviste nattbadere

02.59: En gruppe personer tok seg inn i en hage på Brønnstykket og satte seg godt til rette i et boblebad. Personene forsvant fra stedet etter å ha blitt tilsnakket fra politiet. Huseieren var ikke til stede da politiet ankom.

KRISTIANSAND: Banket på dører

03.00: Fikk politiet flere meldinger om at en full mann gikk rundt og banket på dører i Setesdalsveien. Mannen var forduftet da politiet kom.

ARENDAL: Kjørte av veien

06.10: Havnet en bil i grøfta ved Rise. Bilen skal ha kommet inn i en kant og deretter landet på jordet. Ingen skal ha blitt skadet i utforkjørselen.

**GRIMSTAD: Tyv forsvant på sykkel

15.00** En vekter ved Odden-senteret meldte ifra om at en mann opptrådte aggressivt og stjal fra Ica. Han forsvant på sykkel. Politiet har en navngitt mistenkt.

KRISTIANSAND: Lange køer etter kollisjon på Varoddbroa

**ARENDAL: Knust bilrute

16.08** Ei rute på en bil på Barbu er knust. Det ser ikke ut til at noe er stjålet fra bilen.