Se video fra sesongåpningen i boksen over. Se bildeserie nederst i saken!

KRISTIANSAND: Etter en regntung og grå dag på Sørlandet, tittet solen frem på tampen av fredagen og sørget for perfekte rammer rundt sesongåpningen av konsertarenaen i Ravnedalen.

— Nå skinner sola og jeg er veldig fornøyd. Det er mye folk og bra stemning. Det er bare herlig, sier daglig leder Frank Marvin Moe ved Kafé Generalen før konserten begynner.

Da klokka slo ni var det så godt som fullsatt rundt den oppriggede scenen. I overkant av 200 mennesker møtte opp for å få med seg Erik Faber.

LØRDAG FORMIDDAG: Les anmeldelse av konserten på fvn.no!

- Eneste ledige dato

Artisten selv sier det var nokså tilfeldig at nettopp han fikk æren av å spille første konsert på scenen i dalen.

— Det er jo hyggelig det, men det er egentlig fordi jeg var litt treg. Når jeg først ringte tilbake til Frank Marvin var dette den eneste datoen som var ledig, sier Erik Faber.

Tradisjon

Han gledet seg likevel stort til nok en gang å innta Ravnedalen med sin musikk.

— Det har jo blitt en tradisjon nå. Det er vel sjette eller sjuende året jeg spiller her. Og det er veldig hyggelig å se mange at mange av de samme menneskene kommer igjen år etter år. Det er mange kjente fjes, sier Faber før han tar med seg gitaren og bandet opp på scenen.

Moe lover en variert og aktiv konsertsommer.

— Det blir konserten hver fredag og nesten hver lørdag nå fremover. I tillegg til bingo, quiz og andre arrangementer, sier den daglige lederen.

Se bildeserie nederst i saken!