LYNGDAL: Sulten tyv brøt seg inn på skole

En eller flere tydelig sultne tyver brøt seg inn på Berge ungdomsskole i Lyngdal natt til fredag ved å knuse et vindu. Tyven(e) tok ikke med seg noen ting av verdi, men tømte kjøleskapet for mat.

— Det er tydeligvis noen som har vært svært sultne, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt til fvn.no.

LILLESAND: Innbrudd i bilverksted

Uvedkommende har tatt seg inn i lokalene til Trond Lindal bilverksted på Nedre Tingsaker i Lillesand natt til fredag. En bil med fire personer ble observert kjørende fra stedet klokken åtte fredag morgen. Bilen var utenlandsk registert. Innbruddet har skjedd en gang i løpet av natten.

**GRIMSTAD: Amok på café

09:45 -** En 35 år gammel mann gikk amok på en café i Grimstad sentrum fredag morgen. Han veltet to bord og truet personalet, før han til slutt gikk fra stedet. Politiet pågrep han en time senere i hjemmet, men cafeen ønsker ikke å anmelde forholdet.

**EVJE: Havnet på taket

13:19 -** Politi, ambulanse og brannvesenet rykket ut da de fikk melding om en bil som hadde kjørt av veien og havnet på taket ved Undeland på riksvei 42 øst for Evje. Det var kun en person i bilen, og han skal ikke ha blitt alvorlig skadet.

**SETESDAL: Kjørte på elg

16.43 -** En bilfører meldte til politiet at han hadde kjørt på en elg en kilometer nord for Iveland sentrum. Politiet tok videre kontakt med viltnemda, som reiste ut i området for å lete etter elgen. Dyret kan være så skadet at det er nødvendig å avlive det.

VENNESLA: Stereotyver

17:02 - Tyver har vært på ferde i Drivenesveien i Vennesla natt til fredag. To bileiere har meldt om innbrudd i samme vei, og begge er blitt frastjålet stereoanlegg i bilene sine. Det er snakk om ett Kenwood-anlegg med forsterker og subwooferkasse, og et JVC-anlegg i bil nummer to. I sentrumsveien i Vennesla er det i tillegg stjålet basshøyttalere fra en russebil.

Dersom det er samme tyv bak alle innbruddene, skulle vedkommende nå ha et relativt komplett anlegg, men politiet anbefaler publikum å skaffe seg slikt utstyr på lovlig vis.