KRISTIANSAND Slåsskamp på Grim

01.40 Politiet fikk inn melding om høy musikk og slåssing på Grim. Politiet rykket ut og fikk roet ned bråket. Men en 21 år gammel mann fra kristiansand som var godt bedugget hadde ikke noe ønske om å roe seg og fortsatt. Han ble satt i arresten sam ned og ble satt i arresten.roet seg ned. 21 år gammel mann fra Kristiansand. Godt bedugget. 2 satt i arrest, 1 pågrepet. underransaking funnet 5 g, pågrepet.

**KRISTIANSAND Innbrudd på Kjøita

02.00** Securitas melder fra til politiet om mulig innbrudd på Kjøita legesenter. Ved ankomst og sjekk av stedet, er et vindu blitt knust. Securitas sikret stedet og det vil bli undersøkt hvorvidt det er stjålet noe fra plassen i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND Høy musikk

02.20** Politiet får melding om høy musikk fra en bolig i Kirsten Flagstads vei. Festen roet seg raskt ned på oppfordring fra politiet.

Full slåsskamp i natt

**KRISTIANSAND Slåssing i sentrum

03.20** Utenfor serveringsstedet Beverly Hills bryter det ut slåsskamp i nattestimene. En 20 år gammel mann brukte vold mot dørvakten på stedet. Mannen ble innrakt av politiet og vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Fyllekrangel i sentrum

04.15** Fra Tordenskjoldsgate i Kristiansand blir det meldt om skrik og skrål fra to kranglebøtter. Ved politiets ankomst hadde den ene stukket av og situasjonen roet seg.

**KRISTIANSAND Slåsskamp i sentrum

04.30** Melding om slåsskamp på rutebilstasjonen i Kristiansand. Ved ankomst har kamphanene stukket fra stedet.

**VENNESLA Forsøkte å ta seg inn i hus

05.55** En huseier i Vennesla melder fra til politiet når han oppdager at en person prøver å trenge seg inn gjennom terrassdøren til vedkommendes hus. Politiet rykkett ut og og pågrep en beruset person utenfor huset, som ikke helt kunne orienteres seg. Den 33 år gamle mannen hadde ingen intensjoner å bryte seg inn for å stjele noe og ble geleidet hjem av politiet.

**ARENDAL Biljakt

06.40** En politipatruljje ligger bak en bil som ikke vil stanse på E 18. Mannen som ikke vil stoppe er mistenkt for å ha fylt opp tanken for 500 kroner på Statoil på Fiane uten å gjøre opp for seg. Etter å ha fulgt etter bilen i 10-15 minutter klarer politiet å stoppe føreren av bilen. Den 33 år gamle mannen fra Oslo blir pågrepet. Ikke bare er bensinen han har i bilen tyvegods, men også bilen han kjører er stjålet.

Gikk på skjær — mistet båten

FARSUND Innbrudd på rutebilstasjonen

06.40 På rutebilstasjonen i Farsund ble en rute knust og syv garderobeskap brutt opp. Fra garderobeskapene ble det stjålet penger. Politiet har ennå ikke oversikt over hvor mye det skal være snakk om.

**KRISTIANSAND Innbrudd på Ansgar skolen

09.20** Politiet mottok melding om innbrudd og skadeverk på Ansgar skolen. Ifølge rektor på skolen er det ved første gjennomgang registrert stjålet en prosjektor. Forholdet er anmeldt og vil bli etterforsket.