SONGDALEN: Bilen er til salgs hos en privatperson fra Brennåsen i Songdalen. Du kjenner den kanskje bedre som en Volkswagen Beach Buggy .

På rubrikksidene i Aftenpostens papiravis, via Finn.no, blir det nå annonsert en en real hurpebil som vil fremkalle rare blikk, hakeslepp og sensur bare du sier navnet. For ikke å snakke om hurpas tekniske stand og egenskaper.

For ifølge annonsen på finn.no er denne hurpa av det velholdte slaget. Den frekke kjerra er "i veldig god stand og tatt godt vare på". Kjerra med det noe lunefulle navnet er i tillegg en 66-modell og på jakt etter ny eier. Eller Hip-hoper, om du vil.

For nå kan du sikre deg bilen som vil gjøre seg i de fleste kvinnediskriminerende hip-hop videoer og som garantert vil gi setningen " bitch my ride" en ny mening. Hvem vet? Kanskje snakker vi ny serie på MTV om kort tid.

— Bilen er veldig grei, den, og slettes ingen bitch å håndtere, sier eieren og ler av trykkfeilen. Han hadde satt bort selve tekstingen av annonsen til en kamerat.

Selv håper han å få rundt 60.000 kroner for den spretne sandloppa.

Har du ikke slike summer slengende omkring? Ingen grunn til å gråte halliktårene dine. Den kan ifølge annonsen "tas i bytte med en familiebil". Tolk det som du vil.