En lett motorsykkel kollidert med en bil ved Ve skole på Tveit ved 12.45-tiden onsdag. Foto: Espen Sem Sørmo

KRISTIANSAND: En lett motorsykkel kolliderte med en bil ved Ve skole i Tveit ved 12.45-tiden onsdag.

Bilen og motorsykkelen var på vei fra Kjevik. Bilen skulle svinge inn til Ve skole og blinket til venstre. Motorsyklisten hadde da startet en forbikjøring av bilen, noe som medførte at den kjørte inn i siden på bilen.

Akuttmottaket ved Sørlandet sykehus opplyser onsdag kveld at motorsyklisten er under behandling. Tilstanden skal være stabil.

Kraftig trøkk i magen

Ifølge øyenvitner skal motorsyklisten ha fått seg en kraftig trøkk i magen da bilen foran bråstoppet og motorsykkelen smalt inn i siden på den.

Motorsyklisten skal være 19 år, opplyste fvn.no sin reporter på stedet. I bilen befant det seg en mor med et barn, begge skal være uskadet. Mannen skal ha hatt store rygg— og magesmerter etter kollisjonen. Han var ved bevisstehet da ambulansen kom til ulykkesstedet.

- Ulykkesbelastet kryss

Øyenvitne Gerd Lundstrøm kan fortelle at det har vært mange ulykker i krysset. Hun sier til fvn.no at trafikkutvalget ved skolen har prøvd å gjøre noe med dette krysset.

— Trafikkbildet er ofte veldig kaotisk på grunn av mange foreldre som kjører og henter barn ved skolen. Det er generelt et veldig trafikkert veiområde, sier Lundstrøm.

To politipatruljer var på ulykkesstedet, ifølge politiet.