Smalt på Nedre Torv

KRISTIANSAND: Like før midnatt måtte politiet rykke ut til til Nedre Torv, der fire ungdommer smelte av noen kraftige ladninger med fyrverkeri. Meldingen til politiet gikk ut på at ungdommene også hadde fyrt opp raketter inne på toalettet. Politiet fant ikke noe skade på toalettet, og ungdommene slapp unna med en formaning.

Kjørte utfor veien i Tvedestrand

TVEDESTRAND: Klokken 00.36 ringte en mor til politiet og fortalte at datteren hennes hadde vært passasjer i en bilulykke på Epleviktangen i Tvedestrand. Bilen hadde kjørt utfor i en sving, og datteren, en jente på 17 år, var tatt med til legevakta av en forbipasserende bil. Føreren av bilen hadde ikke meldt fra om ulykken, men politiet har ikke mistanke om at noe straffbart ligger bak. Jenta ble kjørt med ambulanse til Sørlandet sykehus i Arendal med mulige hodeskader. Hun skal ikke være alvorlig skadet, ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

Ødela postkasse

ARENDAL: En av Postens røde kasser i Blødekjær ble ødelagt av fyrverkeri i natt. Postkassen inneholdt flere brev. Politiet har ikke tatt noen for forholdet.