VENNESLA: Skadeverk på Hunsfos skole

22.16 Et vindu i ei inngangsdør til Hunsfos skole i Vennesla er knust i løpet av kvelden fredag. Ifølge politiet dreier det seg mest sannsynlig om et rent skadeverk. Ingenting tyder på at folk har vært inne i bygningen.

**TVEDESTRAND: Juleborddeltaker arrestert

22.33** Politiet måtte gripe inn på et julebord på en adresse i Tvedestrand fredag kveld. En deltaker hadde slått seg vrang og skapt kvalm på tilstelningen. Mannen ble brakt med politibil til arresten i Arendal. 20-åringen skal ha satt seg til motverge da politimennene skulle pågripe ham. Han blir anmeldt for dette.

**ARENDAL: Bil stjålet

22.43** En Toyota Avensis er stjålet fra en adresse i nærheten av Frelsesarmeen i sentrum av Arendal i løpet av fredagen. Bilen er sølvfarget og har kjennetegn TD 10570. KRISTIANSAND: Pubgjest arrestert

23.00 En 22 år gammel mann er satt i drukkenskapsarrest i Kristiansand etter en krangel med dørverter på Ernst hotell fredag kveld. Mannen er anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Fikk førerkortet beslaglagt

00.30** En 19 år gammel mann fra Grimstad fikk inndratt førerkortet etter at han ble stoppet av Utrykningspolitiet i 117 kilometer i timen i 80-sonen på E 18 ved Fevik.

**ARENDAL: Anmeldt for ordensforstyrrelse

01.45** En 25 år gammel mann fra Arendal kan vente seg et oppgjør med ordensmakten etter at han stelte i stand bråk ved 7-Eleven i Arendal sentrum. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Nytt førerkort beslaglagt

02.00** Nok en person fikk inndratt førerkortet av Utrykningspolitiet på E 18 ved Fevik. Denne gangen var det en 22 år gammel mann fra Arendal som kjørte i 120 kilometer i timen i 80-sonen.

**MANDAL: Bøtelagt for drikking

02.25** En 35 år gammel mann fra Lyngdal ble bøtelagt for drikking på offentlig sted.

**KRISTIANSAND. Slagsmål ved Leopold

02.40** To personer ble innbrakt til Kristiansand politistasjon og anmeldt for ordensforstyrrelse etter en slåsskamp utenfor utestedet Leopold i Vestre Strandgate. De mistenkte er en 20-åring og en 18-åring, begge fra Kristiansand. Den fornærmede fikk ifølge politiet ikke alvorlige skader, og vurderer en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Tisset ved rutebilstasjonen

03.00** En 23 år gammel mann fra Songdalen ble innbrakt til Kristiansand politistasjon for urinering på offentlig sted. Mannen ble tatt på fersken ved rutebilstasjonen.

**ARENDAL: Fikk lappen beslaglagt

03.20** Utrykningspolitiet foretok nok et førerkortbeslag. En 30 år gammel mann ble stoppet i Arendal, etter at han kjørte i 125 kilometer i timen i 80-sonen.

**LILLESAND: Mopedist tatt med hasj

03.20** En mopedist ble stanset av politiet, mistenkt for å kjøre i ruspåvirket tilstand. Føreren var i besittelse av et par gram hasj, og hadde i tillegg en passasjer på mopeden. Vedkommende måtte avlegge blodprøve, før han ble sluppet løs.