BLOGG: Erlend Loes dom over filmen

Siste skål for piratene

Edderkoppen-Piratene 1-0

KRISTIANSAND: — Vi er jo litt skuffa over oppmøtet så langt da, sier de to blide jentene.

De hadde forventet seg stinn brakke og mange flere pirater på kinoen da de ankom klokken 22.00, to timer før showet starter. Men lite folk hindret ikke de to piratkledde jentene i å glede seg som småunger til filmen.

Kristine Gundersen (23) har for anledningen laget seg eget piratsjal, puttet dødningehoder i ørene og tatt på seg en spindelvevstopp til ære for premieren. Anette Knutsen (26) er ikke dårligere, med piratskaut på hodet, påmalte pirat-effekter i ansiktet og sorte Johnny Depp-øyne.

— Hvorfor kle seg ut? undrer fvn.no.

— Nei, det var jo bare et innfall. Vi så på premieren i fjor at det var noen som hadde gjort det, og så så vi et innslag fra premieren i Oslo, der folk var utkledd. Vi må jo ha stilen! ler de to jentene.

Kristine og Anette er pirat-fans på sin lest. De har vært på premierene på alle filmene. Og det aller beste med filmene er de ikke i tvil om:

— Johnny Depp!!! Han ER piraten! Det hadde ikke vært noe "Pirates of the Caribbean" uten han. Og så er det jo fascinerende med pirater og sverd og slåssing da, samtykker de.