KRISTIANSAND Tanken er at kommunen leier tilbake tid i svømmehall, stupeanlegg og idrettshall, mens de private selv skal drifte badeland og velværesenter.Allerede i dag begynner Kristiansand Eiendom å lete etter private samarbeidspartnere. En av dem er Tore Gustav Drivenes fra Vennesla. ENSTEMMIG.

Vedtaket om å utrede full privat utbygging ble enstemmig i kommunalutvalget i går, men Arbeiderpartiet og de tillitsvalgte er skeptiske.— Badeland er ingen gullgruve. Hva hvis anlegget går dårlig? Skal kommunen da inn å subsidiere en privat aktør? Vi ønsker en delt løsning hvor kommunen bygger det som trengs for å sikre befolkningen og idrettslagenes badetilbud i egen regi, sa Trond Blattmann (Ap), som også reagerer på at kommunalt ansatte i svømmehallen skal overføres til den private utbyggeren.Rådmann Tor Sommerseth forsikret at det offentlige tilbud skal sikres: - Hvis ikke vil jeg be bystyret bygge svømmeanlegg i vanlig kommunal regi, sa han. BYGGER MER?

Trond Blattmann er også redd for bystranda og Marinetomta.- Det åpnes for å legge inn andre forretningsmessige godbiter. Det skal bli spennende å se hva private krever av utbygging på denne ekstremt verdifulle tomten i byen, sa han.Hotell er allerede noe det har vært snakket om.ODD I.R. ULEBERG