MANDAL. Tirsdag kveld meldte beboere på et byggefelt i Moneslia om en død skjære som lå på utsiden av et bolighus. Mattilsynet ble forsøkt varslet uten hell. Politiet har tatt vare på den døde fuglen og vil ta kontakt med mattilsynet for å få fuglen undersøkt onsdag.

KRISTIANSAND. En mann i 20-årene ble tirsdag kveld pågrepet av to spanere under en rutinekontroll i Marviksveien, mistenkt for besittelse av narkotika. Vedkommende er en kjenning av politiet, og er satt i arresten over natten.

FLEKKEFJORD. En taxi ble påkjørt i Flekkefjord sentrum ved 22-tiden tirsdag kveld. Det er ikke meldt om noen personskade.

KRISTIANSAND. Ved halv ni-tiden tirsdag kveld ble politiet gjort oppmerksom på en beruset kvinne som klatret på biler parkert mellom Narvesen og Biblioteket i Markens gate. Hun var i besittelse av mindre mengder narkotika, og ble plassert i varetekt for videre oppfølging.

ARENDAL. En bil er blitt påført skader under et innbrudd på Bråstad i Arendal sent tirsdag kveld. Eieren av bilen har anmeldt forholdet til politiet.