Klokken 23.32. får politiet melding om brann i et sikringsskap i et hus på Mosby i Kristiansand. Brannvesenet og en politipatrulje rykker ut, men det oppstår bare mindre brannskader og noen røykskader. Agder Energi kobler ut strømmen i huset.

Klokken 23.56. blir en person slått i hodet med en flaske i en bolig i Åsane i Vågsbygd.

– Det var fest i boligen og det strømmet til en del uønskede personer. Det oppstod krangel og en 25-åring ble slått med flasken. Han fikk kutt i panna og over det ene øyet, sier Kvitne.

25-åringen ble kjørt i ambulanse til legevakta. Mannen ønsket ikke å anmelde saken, men politiet vurderer om de skal etterforske saken.

Klokken 00.12. stopper Farsunds-patruljen en 16 år gammel gutt i Vanse som promillekjører på en moped. Gutten tas med inn for å avlegge blodprøve.

Klokken 00.31. plukker politiet i Mandal opp en beruset mann som ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Han blir kjørt til politistasjonen i Kristiansand.

– Det hadde litt å gjøre med at det var veldig kalt, forklarer Kvitne.

Klokken 00.50. får politiet melding om en legemsfornærmelse. En mann som er på fest i en bolig i Møvig-området i Kristiansand slår seg vrang, og blir bedt om å gå.

– I stedet oppsto det en del knuffing og slåssing, men mannen stakk av før politiet kom til stedet, forteller Kvitne.

På utestedet Kick i Kristiansand blir en 26-årig kristiansander bedt om å fjerne seg av politiet klokken 01.29. Det vil han ikke, og 26-åringen blir brakt inn i arresten. Forholdet vil bli anmeldt.

Klokken 01.42. blir en 18 år gammel kristiansander anmeldt for å ha yppet til bråk og slåssing.

– Mannen blir bedt om å fjerne seg fra stedet av politiet, men det pålegget etterkommer han ikke. Han blir derfor brakt inn og anmeldt, sier Kvitne.

Klokken 01.52. ber en drosjesjåfør om assistanse. Sjåføren sliter med en overstadig beruset passasjer som nekter å fjerne seg fra bilen. Politiet rykker ut til Bjørndalssletta i Kristiansand og tar med seg kristiansanderen som er i slutten av 30-årene til arresten.Like etterpå melder vaktene på Hotell Ernst i Kristiansand om en overstadig beruset person.

– Mannen blir tatt hånd om av politiet, og han vil bli anmeldt for å ha lagd bråk på stedet, opplyser Kvitne. Mannen er i slutten av 30-årene og fra Kristiansand.

Klokken 02.12 får politiet melding om at en krakilsk person har slått til en av vaktene på utestedet Havanna i Kristiansand. Politiet kommer til stedet, og den 18 år gamle mannen fra Søgne blir pågrepet og anmeldt for forholdet.

Fire minutter senere, klokken 02.16 er politiet på plass på utestedet Beverly Hills i Kristiansand fordi vaktene ber om bistand. En overstadig beruset person blir satt i drukkenskapsarresten, men blir ikke anmeldt for noe.

Klokken 02.39. blir det meldt om brann i en hytte i Langenes i Søgne.

– Men det riktige viser seg å være at et toalettannlegg, som disponeres av Midt-Agder Friluftsråd, er satt i brann. Vi har vitner som sier at de så flere personer oppholde seg rundt toalettet, og kort etter at de kjørte derfra, begynte det å brenne, sier Kvinte. Politiet vil etterforske saken videre for å finne personene som var i bilen. Toalettet ble totalskadet i brannen.

Klokken 03.04 i Mandal kommer en politipatrulje over en stjålet bil som er parkert ikke langt fra en adresse som er kjent for politiet.

– Politiet finner fram til en person som bor i nærheten og han blir siktet for å ha stjålet bilen. Dette er en mann i begynnelsen av 40-årene fra Mandal, sier Kvitne.

Klokken 03.27 får politiet melding om branntilløp i en kjellerleilighet i et bolighus i Gimleveien i Kristiansand.

– Det er et lite tilløp til brann i et stuebord. Det er ukjent hvordan dette har skjedd, men det vil bli etterforsket, opplyser Kvitne.

Brannen ble slukket før brannvesenet kom til stedet, og det ble bare litt sot og røykskader.

Politiet stopper en bil i Tollbodgata i Kristiansand klokken 04.16. – Det er mistanke om promillekjøring, og føreren blir tatt med til legevakta for blodprøve og blir deretter anmeldt. Eieren av bilen er også med på turen, og han blir anmeldt for å ha overlatt bilen til en som ikke oppfyller vilkårene for å føre en bil, sier Kvitne.

Klokken 05.30. kommer det inn melding om innbrudd i Saltrødsenteret i Arendal.

– Innbruddstyvene har brutt opp en skyvedør i underetasjen og tatt seg inn i bygget. Deretter har de brutt opp fire spilleautomater og tømt dem for penger, forklarer Kvitne.