BIRKENES: En fortvilt huseier kontaktet politiet like før klokken 02 natt til fredag, da han våknet opp til lyden av tømmerhoggere som jobbet like utenfor boligen.

— Firmaet drev med tømmerhogst tett inntil husveggen hans. De skal ha brukt en svær skogsmaskin, opplyser operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Måtte stanse

Skogsarbeidet fant sted ved Raen, like ved kommunegrensen mellom Kristiansand og Birkenes. Politiet rykket ut og påla firmaet å stanse arbeidet.

En snau time etter at huseieren ringte politiet, forlot firmaet stedet. Klokken var da 02.40. Etter det fvn.no kjenner til, var det en innleid vikar som jobbet på stedet.

- Klar forstyrrelse

— Polititjenestemennene som var på stedet konstaterte at det var ingen tvil om at det var en klar forstyrrelse av natteroen, sier politibetjent Katrine Vollan ved Birkenes lensmannskontor.

Hvorfor firmaet jobbet midt på natten, er foreløpig uklart for politiet. Det er så langt ikke kommet inn noen anmeldelse på forholdet, og det er derfor usikkert hva slags reaksjon firmaet kan vente seg.