**KRISTIANSAND: Bråk på Tinnheia

23.00** Politiet rykket ut til en bolig på Tinnheia etter klager på høy musikk og støy. Festen roet seg da patruljen kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Ramponerte leilighet

23.10** Innehaveren av en leilighet i Tollbodgata meldte fra til politiet at noen i løpet av kvelden hadde rasert leiligheten. Personene hadde sparket inn døren for å komme seg inn. Forholdet vil bli anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Båtfører tatt med promille

23.40** Politibåten fra Mandal, som var en tur i Flekkefjord natt til søndag, stoppet en påvirket båtfører i indre havnebasseng. Føreren blåste positivt, og det vil ifølge politiet bli opprettet sak på forholdet.

**SØGNE: Bråk fra hyttefest

00.00** Politiet fikk melding om støy fra en privat fest på en hytte, men hadde ingen ledige patruljer å sende. Festdeltakerne skal imidlertid ha roet seg kort tid etter.

KRISTIANSAND: Slo alarm etter bålbrenning

**MANDAL: Innbrudd i bod og biler

00.05** En 28 år gammel mann fra Mandal ble tatt med inn til arresten, mistenkt for å stå bak flere innbrudd i en bakgård i sentrum. Mannen ble pågrepet da han kom ut fra en bod. Han sa selv til politiet at han bare skulle hente noen plastposer, men personen som meldte fra til politiet forklarte at boden hadde vært låst. To biler, som ifølge melder sto låst i bakgården, var også brutt opp.

**KRISTIANSAND: Bråk på Grimsvollen

00.15** Politiet måtte rykke ut til en bolig på Grimsvollen etter melding om bråk fra en bursdagsfest. Festdeltakerne hadde beveget seg ut på gaten, hvor de var til sjenanse for naboene. Politiet ga beskjed om at de måtte holde seg innendørs, noe de ifølge operasjonsleder deretter gjorde.

**KRISTIANSAND: Bråk fra hagefest

00.30** En hagefest på Hamreheia på Lund som hadde pågått siden tidlig ettermiddag, måtte roes ned. Naboer klaget på bråk og høy musikk, men da patruljen kom til stedet var festdeltakerne på vei til sentrum.

**KRISTIANSAND: Bråk fra hagefest II

00.30** Også på Andøya måtte en hagefest dempes, da naboer klaget på høy musikk og støy.

**ARENDAL: Bil stjålet

00.40** En grå Honda Concerto 93-modell ble stjålet fra en garasje på Krøgenes. Bilen har registreringsnummer DJ 19226. **SØGNE: Ungdomsgjeng laget bråk

00.50** Naboer og gjester ved Åros camping så seg lei av en ungdomsgjeng som laget bråk. Politiet ble varslet, og gjengen lovet å roe seg da patruljen kom til stedet.

**FLEKKEFJORD: Tatt med promille

01.00** En 39 år gammel båtfører blåste rødt på alkometeret da han ble kontrollert i havnebassenget.

**ARENDAL: Knuste ruter — kuttet seg

01.15** En 42 år gammel mann ble kjørt til legevakt med kuttskader etter at han selv hadde knust ruter til en restaurant på Tyholmen. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Knuffing mellom kvinner

01.43** Politiet måtte rykke ut til Clarion hotel Ernst i Rådhusgata etter melding om amper stemning. To unge kvinner var nær ved å havne i slåsskamp, men besinnet seg da patruljen kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Kvinne kjørte i fylla

02.00** En patrulje fra Utrykninspolitiet stoppet en bil på E 18 like vest for Varoddbroa. Føreren, en 31 år gammel kvinne, blåste rødt på alkometeret. Førerkortet hennes ble beslaglagt på stedet, og hun ble tatt med inn for å avlegge blodprøve.

**FLEKKEFJORD: Bråk fra ungdomsfest

01.55** Politiet måtte rykke ut etter meldinger om bråk fra en fest i Elvegaten. Festdeltakerne roet seg da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Støy i Vågsbygd

02.05** En innringer klaget over støy fra en fest i Dreggveien i Vågsbygd. Melder sa til politiet at han selv ville snakke med festdeltakerne, og festen roet seg kort tid etter.

**ARENDAL: Slo dørvakt med sko

02.30** En kvinne ble tatt med til arresten i Arendal etter at hun oppførte seg kranglete ved en restaurant i sentrum. Kvinnen skal ha slått til en av dørvaktene med en sko. Hun oppførte seg også dårlig mot politipatruljen, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Dørvakten vurderer også å anmelde forholdet.

**FLEKKEFJORD: Båtfører båste rødt

02.30** Nok en gang blåste en båtfører positivt i Flekkefjord. Denne gang var det en 33 år gammel mann som hadde drukket for mye til å kjøre båt.

FLEKKEFJORD: Kjørte stjålet bil i fylla

**KRISTIANSAND: Bråk fra fest

02.35** En fest i Steindalen i Vågsbygd gikk så høyt for seg at politiet ble tilkalt. Festdeltakerne roet seg da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Naboer klaget på kafé

03.15** En kafé i Dronningens gate fikk beskjed av politiet om å lukke døren slik at naboene kunne få sove.

**KRISTIANSAND: Slåssing ved rutebilstasjonen

03.30** Politiet måtte rykke ut etter meldinger om en voldsom slåsskamp ved rutebilstasjonen. En 23 år gammel mann ble innbrakt til arresten etter at han fortsatte å slåss da politipatruljen kom til stedet. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Vold mot politiet

03.40** En 30 år gammel mann ble pågrepet etter at han slo seg helt vrang mot polititjenestemennene. Patruljen måtte bruke pepperspray for å roe mannen ned. Han ble deretter kjørt til arresten i Arendal, hvor han fikk tilbud om å skylle øynene. 30-åringen svarte med å spytte på veggen i arresten. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**RISØR: Båtfører tatt med promille

04.45** En 20 år gammel mann ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve. Han blåste rødt på alkometeret, og er mistenkt for å ha kjørt båt i påvirket tilstand.

**ARENDAL: Moped stjålet

05.00** En moped med registreringsnummer PF 6824 ble stjålet fra Torsbukilen.

KRISTIANSAND: Motorsyklist kjørte utfor veien

**GRIMSTAD: Pågrepet for innbrudd

06.00** Politiet rykket ut til Fevik skole etter melding fra brannvesenet om at innbruddsalarmen gikk. Der pågrep de to personer, en 30-åring og en 20-åring, mistenkt for innbrudd. Mennene ble tatt med til arresten i Arendal, hvor de vil bli avhørt.

**BYGLAND: Mistenkt for promillekjøring

07.02** En kollisjonsskadet bil ble observert ved riksvei 9 i nærheten av Frøysnes. Bilen sto parkert ved siden av veien med radioen på full guffe, men det var ingen personer å se i nærheten. En politipatrulje kjørte til stedet, men da var bilen borte. Patruljen fant bilen igjen etter kort tid, og det viste seg at den kvinnelige føreren ikke var helt edru. Kvinnen, en 22-åring fra Arendals-distriktet, opplyste at hun hadde vært borti autovernet på sin ferd. Hun ble tatt med til lege for å avlegge blodprøve.