**LILLESAND: Innbrudd i bil og lokale

08.50:** I løpet av natten har det vært innbrudd i Iver Olsens Skogselskap ved Helldal. Der ble det stjålet verktøy og private eiendeler. En bil som stod parkert like ved skal det også ha vært innbrudd i.

**GRIMSTAD: Innbrudd i bil 2

10.00:** Noen skal ha brutt seg inn i en bil. Innbruddstyven skal ha forsøkt å stjele med seg en cd-spiller, men lyktes ei. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**VENNESLA: Tagging på firmahus

10.32:** Det har blitt tagget på Scantrade i Vigeland. Politiet undersøker saken.

**FLEKKEFJORD: Pub-tyveri

11.48:** Politiet har fått melding om at noen har brutt opp de innvendige dørene til puben 'Venteværelset' på Flekkefjord. Tyven skal ha fått med seg tobakk. Det er uvisst hvor mye tobakk tyven hamstret med seg.

**LYNGDAL: Mistet førerkortet

11.57:** En 29 år gammel mann fra Kolbotn mistet førerkortet da han kjørte i 96 km/t i 60-sonen på E-39 i Lyngdal ved Bringsjord. Mannen vil også bli anmeldt.

**FARSUND: Moped-tyveri

13.00:** En moped som stod parkert utenfor Lista Museum er meldt stjålet. Mopeden er en blå Daedim RS 7163. Tyveriet skal ha skjedd i perioden 3.— 6. november.

**LYNGDAL: Kjørte uten førerkort

10.45:** En 17-åring ble tatt for å kjørt bil uten førerkort. Bilen han kjørte var heller ikke registrert. Gutten vil bli anmeldt for begge hendelsene.