**LISTA: Kunne ikke betale

0100:** En som var ute på restaurant i Borhaug kunne ikke gjøre opp for seg. Politiet fikk personalia og kjørte han hjem.

**ARENDAL: To i fyllearrest

0124:** Ved Stoa måtte politiet ta inn en mann født i 1973 og en kvinne født i 1980 fordi de var kraftig beruset 73 mann.

**GRIMSTAD: Fest i Storgata

0141:** Politiet fikk klage på høy musikk fra enm leilighet i Storgata. En patrulje fikk roet ned festen.

**FARSUND: Truende mann

0210:** I Farsund måtte politiet rykke ut da en mann som prøvde å presse seg inn i leiligheten til ei dame. Politiet fikk roet mannen og kjørte han hjem.

**ARENDAL: Fant stjålet bil

0249:** En patrulje kom over en stjålet bil på Bjorbekk. Bilen, en Saab 9000 var påsatt falske skilt/registreringsnr. Politiet fikk tak i passasjerene, føreren kom seg unna, men ble gjenkjent.

**FARSUND: Slått ned

0300:** En mann ble slått til på åpen gate i Farsund sentrum. Mannen har anmeldt forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

0337:** Politiet fikk melding om slåssing i Vestre strandgate.Da politiet ankom hadde slåsskjempene roet seg ned.

**ARENDAL: Moped stjålet

0700:** En moped med registreringsnr ph6339 er stjålet fra Bjorbekk-området i løpet av natten.

ARENDAL: Firehjuling stjålet

0837: Det har vært tyveri av en firehjuling på Nedenes. Den har registreringsnummer LU721 og har en Yamaha Grisley 60 motor. Firehjulingen stod utenfor eiers bopel på Valsoveien, og ble stjålet i løpet av helgen.

KRISTIANSAND: Bevæpnet politiaksjon på Grim

EVJE OG HORNNES/KRISTIANSAND: To småbranner onsdag

**RISØR: Fjernet mann fra campingplass

15.52** Politiet måtte kjøre bort en 42 år gammel mann fra Tvedestrand. Mannen oppførte seg på en måte som gjorde ham uønsket på Røed campingplass.

KRISTIANSAND: — Vil du se pistolen min?

Mann truet betjeningen på klesbutikk i Markens.

LILLESAND: Seilbåt brakk masten - familie reddet

**KRISTIANSAND: Viste falsk legitimasjon

17.40** En gutt forsøkte å kjøpe øl og tobakk på Kiwi i Markens gate med falsk legitimasjon. Gutten stakk av, men legitimasjonen lå igjen. Gutten vil bli anmeldt for dokumentforfalskning.

**SONGDALEN: Stoppet uten førerkort - igjen

17.56** En 28 år gammel kvinnelig bilist fra området ble stoppet av politiet i Songdalen. For andre gang på kort tid kunne hun ikke vise frem gyldig førerkort til politiet.

— Vi vil vurdere å ta beslag i bilen hvis dette fortsetter, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt.

**EVJE OG HORNNES: Tre tatt i kontroll

16.00-17.00** En politipatrulje fra Evje holdt kontroll ved Kilefjorden. 35 kjøretøy ble kontrollert. To bilførere fikk muntlig pålegg om å utbedre lys, mens en 16 år gammel gutt fra Evje vil bli anmeldt for å ha trimmet mopeden sin. Mopeden er avskiltet.

**KRISTIANSAND: Hadde ikke gyldig førerkort

18.05** En 25 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet i Tordenskjoldsgate. Mannen kjørte en tung motorsykkel uten å kunne vise frem gyldig førerkort.

**GRIMSTAD: Ingen gikk i skilt-fella

18.00-20.00** Politiet holdt kontroll ved innkjørselen til rutebilstasjonen i Grimstad, for å sjekke om noen overså "innkjøring forbudt"-skiltet. Men ingen bilister kjørte ulovlig.

**KRISTIANSAND: Full mann på busstopp

18.35** En 60 år gammel mann fra Kristiansand måtte settes i en taxi av politiet etter å ha vært svært beruset på busstoppet på E 18 ved Hånes. Mannen ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Skapte bråk på Torvet

18.54** En 33 år gammel mann ble kjørt hjem etter å ha oppført seg lite eksemplarisk på Torvet i Kvadraturen. Mannen ble imidlertid ikke anmeldt.

**GRIMSTAD: Innbrudd på Vesterled

21.38** Det har vært innbrudd i en bolig på Vesterled. Huset er endevendt i to etasjer. Det er stjålet musikkutstyr, en TV, CD-er, en del gullsmykker, klær og mange andre gjenstander. Forholdet vil bli anmeldt.