ARENDAL: Forsøkte å klatre inn på utested via bakveien

23.51: To 17 år gamle gutter fra Arendal ble lørdag kveld pågrepet etter at de prøvde å klatre inn på utestedet Paparazzi i Arendal. Guttene ble tatt med til politivakta i Arendal og senere kjørt hjem av politiet.

I tillegg ble en 18 år gammel mann tatt for bruk av falsk legitimasjon på samme sted klokken 00.05. Mannen ble oppdaget av vaktene da han forsøkte å komme inn med identitetskortet til en annen person. 18-åringen vil bli anmeldt for forholdet.

LILLESAND: Slåssing på Statoil

00.09 En poltipatrulje ble sendt til Statoil-stasjonen i Lillesand etter at det ble meldt om slåssing og bråk med tre personer involvert. En av de tre skal ha slått til de to andre, men da politipatruljen kom til stedet hadde slåsskjempene roet seg ned.

KRISTIANSAND: Slått ned utenfor Fønix

00.12 En person ble slått ned og kjørt til legevakt med store hevelser over det ene øyet etter å ha blitt slått ned utenfor Fønix kino i Kristiansand natt til søndag. En 22 år gammel mann fra Søgne er pågrepet i saken og fornærmede vil anmlede forholdet.

ARENDAL: Båtfører tatt med høy promille

00.13 En 47 år gammel mann fra Oslo ble anmeldt etter å ha kjørt båt med 1,8 i promille i Arendal. Politiet tok mannen i en kontroll rett utenfor Arendal sentrum natt til søndag.

ØVREBØ: Husbråk på Homstean

00.20 6-7 personer skapte natt til søndag leven i et hus på Homstean i Øvrebø. Den høylytte festingen resulterte i at en politipatrulje ble sendt til stedet. Da politiet kom frem var imidlertid festen oppløst og bråkmakerne hadde roet seg ned.

VENNESLA: Kraftig husbråk på Moseidmoen

00.28 Politiet mottok natt til søndag flere meldinger om kraftig husbråk og høylytt festing på Moseidmoen i Vennesla. En politipatrulje ble sendt og lette en stund etter bråkmakerne, som hadde forsvunnet fra stedet. Ingen personer ble funnet.

VANSE: Pepret bilfører med paintballkuler

MANDAL: Tatt med hasj på stjålet sykkel

00.45 En 21 år gammel mann fra Mandal ble pågrepet i Store Elvegata i Mandal natt til søndag. Mannen ble tatt på en stjålet sykkel og hadde i tillegg på seg 1 gram hasj. Mannen erkjente begge forholdene på stedet og vil bli anmeldt.

BIRKELAND: Kastet stein gjennom kjøkkenvindu

00.46 En kvinnelig huseier fikk kastet en stor stein gjennom kjøkkenvinduet på Birkeland natt til søndag. Ingen gjerningsmenn ble funnet, men kvinnen vil anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Tatt for urinering ved Parko

00.54 En 23 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt for urinering på offentlig sted utenfor Parko i Kristiansand. Mannen får et forelegg.

VEGÅRDSHEI: Bilfører havnet på taket etter promillekjøring

00.54 En bil ble funnet på taket på Vegårdshei natt til søndag. Bilføreren, en 23 år gammel mann fra Arendalsområdet mistenkes for promillekjøring og ble fratatt førerkortet på stedet. Mannen fikk lettere skader i ulykken.

GRIMSTAD: Slåssing på rutebilstasjonen

01.03 En 17-åring er anmeldt etter å ha yppet til strid ved rutebilstasjonen i Grimstad natt til søndag. Ingen ble skadet under slåsskampen, men 17-åringen ble kjørt til politistasjonen i Arendal og satt i arresten.

KRISTIANSAND: Tatt med skarpladd våpen

01.01 En huseier i Brattvolleheia i Kristiansand fikk sjokk da han kom hjem og fant fire uvedkommende i huset klokken 01.01 natt til søndag. De fire 18 år gamle guttene fra Kristiansand hadde tatt seg inn i feil hus og slått seg ned og forsynt seg med mat. Politipatrulje ble sendt og det ble i tillegg funnet et skarpladd revolver på en av dem. Våpenbæreren ble pågrepet på stedet, mens de tre andre ble bortvist, melder operasjonsleder ved Agder Politidistrikt.

ARENDAL: Stjal lommebok på Fiskebrygga

00.15 En mann mistet minibankkort og penger da han ble frastjålet lommeboken sin på Fiskebrygga i Arendal. Politiet har foreløpig ingen opplysninger om gjerningsmannen, men etterforsker saken.

KRISTIANSAND: Bråk på Beverly Hills

01.18 Politiet måtte bortvise tre personer fra utestedet Beverly Hills i Tollbodgata i Kristiansand etter at de hadd laget så mye bråk at vaktene tilkalte assistanse fra en patrulje. To av personene skal ha gått til angrep på dørvertene.

MANDAL: Kristiansandskvinne tatt for drikking på offentlig sted

01.12 En kvinne ble natt til søndag tatt for å drikke på offentlig sted i Store Elvegata i Mandal. Kvinnen er 28 år og kommer fra Kristiansand, melder Agder Politidistrikts operasjonssentral.

**ARENDAL: Måtte skille slåsskjemper

01.50** En politipatrulje fra Arendal måtte natt til søndag skille personer som slåss på Fishermans Pub i Arendal. Mulig anmeldelse av forhold.

ARENDAL: Jente anmeldt for bruk av falsk ID

02.10 En 16 år gammel jente står overfor anmeldelse etter å ha prøvd å komme seg inn på utestedet Sjøloftet i Arendal ved hjelp av falsk legitimasjon.

KRISTIANSAND: Ramlet i vannet på Fiskebrygga

02.13 Natt til søndag fikk politiet melding om at en mann var ramlet i sjøen på Fiskebrygga i Kristiansand. Det viste seg å være en 40 år gammel herre fra Kristiansand som hadde vært uheldig og havnet på sjøen. Han ble plukket opp og kjørt til legevakta på Sørlandet sykehus for sjekk, melde Agder Politidistrikts operasjonssentral.

KRISTIANSAND: Dørvert slått av gjest

02.16 En dørvert ved utestedet Havana i Kristiansand vurderer å anmelde en gjest som gikk til angrep på han. Gjerningsmannen er en 21 år gammel mann fra Songdalen, som ble tatt med til politistasjonen i Kristiansand etter hendelsen.

**MANDAL: Gikk amok med søppelbøtter

02.54** En 20 år gammel kvinne og en 23 år gammel mann fra Mandal ble pent bedt om å rydde opp etter at de kastet søppelbøtter rundt i Store Elvegata i Mandal sentrum natt til søndag. En politpatrulje ble sendt til stedet for å ta hånd om de to og de kan vente seg en mulig anmeldelse.

KRISTIANSAND: Sparket i hodet ved Leopold

GRIMSTAD: Kvinne og mann kjørt hjem av politiet

03.13 En 22 år gammel kvinne og en 23 år gammel mann ble tatt hånd om av politiet og kjørt hjem etter at de laget bråk på offentlig sted i Storgata i Grimstad natt til søndag. De to bråkmakerne vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Pågrepet etter forsøk på innbrudd i bil

04.42 Agder Politidistrikt fikk melding om at en mann prøvde å bryte seg inn i en bil i Oddernesveien i Kristiansand. Da patruljen kom til stedet oppsporet de mannen, som viste seg å være en 20-åring fra byen. Mannen ble pågrepet på stedet.

ARENDAL: Tatt med ulovlige piller og ugyldig førerkort

05.13 Politiet stoppet tidlig søndag morgen en bil i Barbudalen i Arendal hvor det viste seg føreren i 50-årene ikke hadde gyldig førerkort. Passasjeren i bilen, en kvinne som også er i 50-årene var i besittelse av ulovlige medikamenter i form av piller. De to vil bli anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Beslagla førerkort etter promillekjøring

05.21 En 34 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt og ble tatt blodprøve av etter at politiet stoppet han i en kontroll i Arendal sentrum. Mannen er anmeldt for promillekjøring.

KRISTIANSAND: Dødsulykke på Langenesveien i Søgne

**KRISTIANSAND: Tatt med fem gram hasj på Kjevik

13.00** En 40 år gammel dansk statsborger ble søndag ettermiddag pågrepet med fem gram hasj av tollere ved Kjevik Lufthavn i Kristiansand. Mannen blir tatt med inn til avhør og blir trolig bøtelagt, melder operasjonsleder ved Agder Politidistrikt.