SØGNE: Kylte planke gjennom veggen

23:40 En bekymret campignvogneier ringte politiet sent mandag kveld etter at en ungdomsgjeng hadde utført hærverk mot vognen hans mens han lå og sov inne i den. Eieren våknet av at en ungdomsgjeng gikk forbi og plutselig ble en planke kylt gjennom veggen i vognen.

— Vi reiser ut i dag og kikker på det, sier operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt.

**BIRKENES: Satte fyr på bil

01:22** Politiet fikk melding fra en person om at en bil sto i full fyr ved Herefoss i Birkenes. Melderen observerte to personer ved bilen. Politiet rykket ut sammen med brannvesenet, men da de kom til stedet var bilen totalt utbrent og gjerningspersonene forsvunnet.

— Det er foreløpig usikkert hva slags bil det var, annet enn at det var en stasjonsvogn, sier Arne Arnesen.

KRISTIANSAND: Eksplosjon på Elkem

ARENDAL: Sov i bilen midt i veien

07:45 Politiet fikk melding om at en mann lå og sov med hodet inntil sideruten i en bil midt i gamle bievei i Arendal. I bilen viste det seg å være to personer som var i besittelse av både kniver og hasj. De ble begge anmeldt og tatt med inn til politistasjonen i Arendal. Det er en kvinne på 25 år fra Mandal og en mann på 33 år fra Arendal.

ARENDAL: Mulig innbruddsraid

08:00 I løpet av natten har det vært tre forskjellige innbrudd i sentrum av Arendal. En frisørsalong og to andre bedrifter har hatt besøk av ubudne gjester.

— Det er mulig at vi kan koble alle tre innbruddene sammen, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt til fvn.no.

En del datautstyr skal være stjålet fra en av forretningene, fra de to andre er det uvisst hva som er stjålet.