**ARENDAL: Innbrudd

23.26** Det blir meldt til politiet da noen kommer hjem til sin adresse på Rygene og ser at det har vært innbrudd i huset sitt. Det kan tyde på at tyvene har tatt seg inn gjennom vinduet i inngangsdøren og tatt med seg tv og datautstyr. Personene som anmelder forholdet har vært borte fra adressen siden torsdag.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.27** Politiet får melding om slagsmål ved 7-eleven i Markensgate. Har opphørt når politiet anommer, og patruljen driver forebyggende virksomhet en stund. Det er uklart om hvorvidt det kommer noen anmeldelse.

**ARENDAL: Bråket i nabolag

03.08** Politiet får melding om en person som ringer og banker på dører i Rømmekollen i Arendal. Politet ankommer stedet og finner en åpenbart beruset person. Mannen, en 33-åring fra Arendal, blir satt i drukkenskapsarrest.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort og besittelse av narkotika

03.55** Politipatruljen stopper en bil i Egsveien. Bilfører mistenkes for kjøring uten å i det hele tatt ha førerkort. To andre i bilen var i besittelse av små mengder narkotika og en stjålet lommebok. Alle tre er 19 år og fra Kristiansand. De ble satt i politiets arrest og vil bli avhørt.

**MANDAL: Kjørte uten førerkort

11.32** stoppet UP en bil i sentrum av Mandal der det viste seg at kvinnen som kjørte bilen ikke hadde sertifikatet. Kvinnen blir nå anmeldt for forholdet.

**BYGLAND: Villmannskjøring

15.26** fikk politiet melding om at to stykker drev med villmannskjøring ved en videregående skole i Bygland. Lensmannen kjørte ut for å kikke etter de to. Kort tid etterpå ble en 17 år gammel gutt ble stanset på en uregistrert ATV. 17-åringen blir anmeldt for å ha kjørt med firehulingen på offentlig vei, og for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

SØGNE: Lastebil kantet i boligområde

KRISTIANSAND: Stjal barnedresser fra butikk i Markens

**FROLAND: Lurte 1700 kroner ut av lommebok

17.00** En 73 år gammel mann ble frastjålet 1700 kroner i en butikk i Osedalen. Han skal ha blitt oppsøkt av en person som på en eller annen måte fikk lurt pengene ut av den eldre mannens lommebok.