MANDAL: — Etter det vi kjenner til skal det ha vært noen tumulter over Joker-butikken på Valand. Det skal ha vært personer som har truet hverandre. Deretter har dem som oppsøkte huset, forlatt stedet. En halvtime senere får vi nye melding om at det brenner på stedet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Lauvnes, til fvn.no.

Ifølge politiet kom meldingen om trusselsituasjonen klokken 17.54. Det var en kvinnelig beboer som ringte og fortalte at flere personer hadde dukket opp og truet henne.

— Kvinnen sier at det har vært fremmede på stedet som skal ha truet henne ved døra. De skal ha sparket i inngangsdøra, og forlot stedet etter hvert, sier Lauvnes.

Klokken 18.25 er det brannvesenet som varsler politiet om at det brenner i samme bygning. Politiet kom til stedet før brannvesenet, og slukker flammene ved hjelp av brannslukningsapparat. Ingen personer er pågrepet for å ha tent på huset.

— Det ser ikke ut som om brannskadene er omfattende. Alle som var i bygningen har kommet seg ut, sier Lauvnes.

Ved 21-tiden opplyser politiet at fornærmede vil bli avhørt i kveld. Krimtekniker fra Agder politidistrikt vil også gjennomføre undersøkelser på bygningen i løpet av kvelden.