KRISTIANSAND: — Vi vil ha erfarne medarbeidere med gode radiostemmer, som kan jobbe med både programledelse og redaksjonell innholdsproduksjon, heter det i stillingsannonsen som nå er publisert på Radio Ungs nettsider.

Går bredt ut

Stasjonen har allerede flere interne navn på blokka, ettersom den i årevis er blitt drevet av både deltidsmedarbeidere og en rekke frivillige.

— Likevel går vi altså ut offentlig med stillingene, og det er åpent for hvem som helst å søke, sier Tore Mydland, ansvarlig redaktør, til fvn.no.

Vil ha de beste

Radiostasjonen vil ansette to redaksjonelle medarbeidere på heltid. Man ønsker i tillegg å rekruttere tre mennesker til deltidsstillinger i redaksjonen. Ytterligere to skal ansettes i salgsavdelingen.

Etter hva fvn.no forstår skal hver av de to heltidsmedarbeiderne i redaksjonen ha hver sin 4-timerssending hver dag.

Trekker man da bort en halvtime til lunsj, har man 3 og en halv time til å planlegge og lage innholdet til morgendagens sending innenfor en normalarbeidsdag.

Skal sende hele døgnet

Her vil man få drahjelp, både fra deltidsansatte, frivillige, og daglig leder, som selv vil jobbe mye med innholdsproduksjon.

— Drømmekandidatene våre har mye stå-på-vilje og er selvgående. Det kommer nok til å bli hektisk, men veldig moro! Vi gleder oss til å skape en tilstedeværende, god lokalradio for byen, sier Mydland, som spesielt oppfordrer kvinner til å søke de redaksjonelle stillingene.

Lokalradioen skal sende 24 timer i døgnet fra 1. januar 2010, og flyttes samtidig over til NRK Alltid Klassisk gamle frekvens.

— Det begynner å haste med å få på plass disse stillingene, så vi har satt søknadsfristen til 1. november, sier Mydland.

GÅR BREDT UT: - Vi vil ha de beste medarbeiderne, sier ansvarlig redaktør i Radio Ung, Tore Mydland.