ARENDAL: Ifølge politiet havnet minst to menn i klammeri med hverandre inne på utestedet Castelle på Langbryggen. Den ene av dem, en mann i 20-årene, ble brakt bevisstløs til Sørlandet sykehus i Arendal.

— Han ligger fortsatt bevisstløs på sykehuset. Mannen skal ha fått indre blødninger i hodet. Skadene er ikke livstruende, men alvorlige, opplyser operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Sitter i arresten

En 24 år gammel mann er pågrepet, siktet for å stå bak volden. Han sitter søndag i arresten ved Arendal politistasjon.

— Han er siktet for legemsbeskadigelse. Det er foreløpig ikke tatt stilling til om siktelsen skal utvides til særdeles skjerpende omstendigheter, sier jourhavende politiadvokat Morten Formo.

Dørvakter ved utestedet fikk ifølge politiet kontroll over 24-åringen ved å legge ham i håndjern inntil patruljen kom til stedet. Det skal også ha vært de ansatte ved utestedet som tilkalte ambulanse.

Uklart hva som skjedde

Foreløpig kan ikke politiet opplyse om hva slags vold mannen ble påført, annet enn at det skal dreie seg om en stygg sak.

Heller ikke foranledningen for voldsepisoden kan politiet kommentere.

— Jeg kan ikke si noe om hva den siktede skal ha gjort. Det må den videre etterforskningen bringe klarhet i, sier Austad.

Voldsepisoden fant sted i 01.45-tiden.