FLEKKEFJORD: I en pressemelding fra Haukeland universitetssykehus i Bergen søndag kveld klokka 21 skriver sykehuset at gutten (5) fortsatt er under intensivbehandling.

En sju år gammel jente ligger alvorlig skadet på samme sykehus. Hennes tilstand er alvorlig, men stabil. Også hun får intensivbehandling. En kvinne (35) er lettere skadet og ligger til observasjon i Bergen. En mann (33) er innlagt på sykehus i Flekkefjord med lettere skadet.

Ektepar omkom

Det var ekteparet Marion Sandal Løkeland (53) og Trond Løkeland (57) fra Bergen som omkom i kraftige ulykken. Deres 12 år gamle datter ligger innlagt på sykehuset i Kristiansand, og tilstanden er alvorlig, men stabil.

I løpet av dagen har politiet gjennomført flere avhør i saken og etterforskningen av saken vil fortsette i morgen. Den foreløpige konklusjonen fra politiet sier at ulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring.

– Bilen som var på vei østover kom borti en annen bil da føreren skulle legge seg tilbake i sitt eget felt etter en forbikjøring, sier krimtekniker Bernt Mushom i Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.

Fvn.no kommer med mer.