KRISTIANSAND: Politiet melder om at flere personer er fraktet fra stedet med ambulanse, men kan ikke si noe eksakt om hvor mange eller hvor alvorlig skadene er. Trafikken går nå forbi ulykkesstedet.

Overalt på Agder går trafikken tregt i dag og du må beregne god tid hvis du skal ut å kjøre. En kjøretur mellom Lillesand og Kristiansand tar mellom 1,5 — 2 timer i kveld, på grunn av omkjøring via Birkeland og de dårlige kjøreforholdene.

Årsaken til omkjøring via Birkeland er at vogntog som sitter fast sperrer deler av E 18 mellom Arendal og Kristiansand. På E18 er det full stopp ved Høvåg i Lillesand. Veien ble åpnet en liten periode, men ble onsdag ettermiddag stengt igjen, melder agderposten.no

-Folk som skal kjøre bil i kveld gjør det på eget ansvar. Vi oppfordrer alle som ikke har nødvendige ærender i kveld om å holde seg hjemme og innendørs, opplyser Agder politidistrikt.

Trailere har kjørt av veien i hele distiktet i dag og operasjonsleder i politiet forteller at trafikken står stille flere steder på grunn av at trailere som ikke kommer frem. Politiet ba i ettermiddag biltilsynet om å stoppe alle trailere uten kjettinger.