KRISTIANSAND: Folk som skal ut og fly og bor i Arendal og Grimstad, oppfordres til å kjøre E18 til Gardermoen i stedet for den andre veien. Veien inn til til Kristiansand er nå helt stengt, og det er ingen mulighet for å komme seg til Kjevik.

Siden E 18 er stengt for biltrafikk, oppfordrer SAS Braathens sine passasjerer fra Kristiansand om å kjøre om Vennesla. Folk fra Lillesand kan kjøre om Kjevik.

På Kjevik er det likevel små forsinkelser foreløpig.

Avinor har fire-fem biler ute som brøyter kontinuerlig, så vi klarer foreløpig å holde lufthavnen åpen. Det er en halvtimes forsinkelse på de fleste flyene, men det skyldes at passasjerene har problemer med å komme seg fram, sier Geir Svendsen i SAS Ground Service til fvn.no.

Tross åpen flyplass, uværet har ført til to kanselleringer. SK 2880 fra København kom seg ikke i luften på grunn av uvær i Danmark. Dermed blir også SK 2881 fra Kristiansand til Kjevik, med avgang 12.40 innstilt.

SAS Braathens oppfordrer alle reisende til å ta kontakt med sitt reisebyrå for å holde seg oppdatert om avganger og ankomster utover dagen.

Du kan også holde deg oppdatert på fvn.no.